• 瀏覽: 301,211
  • 回覆: 1,609
  • 追帖: 50
屯門怡峰園 Villa Tiara 專區第2版已滿,現開第3 版,請各怡峰友勇躍發言

熱賣及精選
報到先!
啊.... 原來之前出面條路爆鹹水管, 唔怪得夜晚冇水沖廁啦

星期日下午停鹹水,但我星期一天上午返工時間才見條鈄路湧水出來,唔知咩事...

報過到先~~~~

夢醒時份......
我都要 say hi 先 ~

原來有新板,唔怪得無 update la

sign in^^

引用:
原帖由 oscar7 於 2011-10-29 09:09 AM 發表

sign in^^

long time no see say hi ..

我都入黎報到先~~~

係呀~;
太忙了@@

hihi

我又留一留名先,最近超忙.....個洗衣機又壞鬼左,頭痛頭痛

引用:
原帖由 samsonpapa2000 於 2011-11-1 06:11 PM 發表

hihi

我又留一留名先,最近超忙.....個洗衣機又壞鬼左,頭痛頭痛
是原裝樓發展商送的那部惠X浦嗎??

引用:
原帖由 AlanK 於 2-11-2011 01:45 發表

是原裝樓發展商送的那部惠X浦嗎??
almost 10 + yr lor ~

原裝係惠X浦? 我都唔清楚, 上手留俾我個時話係新, 但我估唔係, 個model係AWZ908-850???

引用:
原帖由 samsonpapa2000 於 2011-11-1 06:11 PM 發表

hihi

我間屋部洗衣機都漏水,不過自己DIY ok咗,同一時間又壞鬼左個熱水爐;最終買咗個"西X子"恆温爐,跟手買埋部pan記空氣清新機,總共洗咗7000大洋

引用:
原帖由 samsonpapa2000 於 2011-11-2 02:08 PM 發表

原裝係惠X浦? 我都唔清楚, 上手留俾我個時話係新, 但我估唔係, 個model係AWZ908-850???
惠X浦AWZ908-850唔係原裝model,原裝model舊好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]