• 瀏覽: 147,301
  • 回覆: 959
  • 追帖: 9
+11

晚上 12:49 仲有街坊玩緊魚蝦蟹, 佢高我幾層樓我聽到佢地搖骰仔呢

引用:
原帖由 hk小惠 於 2011-2-5 12:51 AM 發表
晚上 12:49 仲有街坊玩緊魚蝦蟹, 佢高我幾層樓我聽到佢地搖骰仔呢
魚蝦蟹乜仲有人玩既咩?
係咪玩緊大話骰咋

B 座向樓琴晚有人打麻雀打通宵, 嘈到要關窗訓, 如果唔係新年一定有投訴  

我都係住B座,但尋晚我咩都聽唔到喎....

引用:
原帖由 bba123 於 2011-2-5 04:37 PM 發表
我都係住B座,但尋晚我咩都聽唔到喎....
2x樓向海個邊, 洗牌加大叫聲, 唔通我撞到個味野

引用:
原帖由 Jzx_90 於 2011-2-5 09:50 PM 發表

2x樓向海個邊, 洗牌加大叫聲, 唔通我撞到個味野
我都係向海個邊,我住3x樓,但尋日年初二晚我確係咩都聽唔到喎,唔係咁邪呀?

祝各位兔年行大運, 開開心心, 心想事成, 身體健康~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 eva2002 於 2011-2-5 08:59 AM 發表

魚蝦蟹乜仲有人玩既咩?
係咪玩緊大話骰咋
你尋晚開p 無玩咩?

引用:
原帖由 Jzx_90 於 2011-2-5 10:42 發表
B 座向樓琴晚有人打麻雀打通宵, 嘈到要關窗訓, 如果唔係新年一定有投訴  
係 b 座向樓中層啦, exactly 邊層我就吾知, 一定係玩緊魚蝦蟹, 因為我聽到搖完骰之後, d 人好大聲嗌 "雞...雞.... 雞......"

引用:
原帖由 hk小惠 於 2011-2-6 02:09 AM 發表

係 b 座向樓中層啦, exactly 邊層我就吾知, 一定係玩緊魚蝦蟹, 因為我聽到搖完骰之後, d 人好大聲嗌 "雞...雞.... 雞......"
琴晚3x樓又竹戰到零晨兩點幾, 不過好彩淨係洗牌聲, 樓下又真係聽到叫聲, 原來玩緊魚蝦蟹

D人明知走廊lift口好應聲! D人硬係好冇公德! 任意比D細路在走廊lift口大聲喧譁兼嘻戲! 佢D父母仲讚D細路活潑醒目

引用:
原帖由 Jzx_90 於 2011-2-6 12:15 PM 發表

琴晚3x樓又竹戰到零晨兩點幾, 不過好彩淨係洗牌聲, 樓下又真係聽到叫聲, 原來玩緊魚蝦蟹
下??? 但尋晚我地成家人一覺瞓天光,咩都聽唔到......

乜有人打牌咩?

引用:
原帖由 hk小惠 於 2011-2-6 02:09 AM 發表

叫"雞"...

引用:
原帖由 BVBVBV 於 2011-2-6 02:38 PM 發表
D人明知走廊lift口好應聲! D人硬係好冇公德! 任意比D細路在走廊lift口大聲喧譁兼嘻戲! 佢D父母仲讚D細路活潑醒目
以和為貴 如果只係新年先至嘈就算啦, 但如果日日如是就出聲啦,我對面有養狗,但未有影響其他人就"暫時"接受住先

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]