2952 寶源能源股權(正興炒股)

d人仲未走果d星期一到時就死得人多

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 459# 的帖子

0.007都可以走到嗎???? 因為我SET 0.009時, SEND MSG 比我話改盤被市場拒納呀 ><

回覆 引用 TOP

我就係果D人,唔係唔走、而係走唔到。
已經當輸晒,走得甩就當今次嬴咗啦!(大笑三聲:哈!哈!哈!)

回覆 引用 TOP

夠膽嬴就要夠膽輸、才是做大事的人!
各位師兄不要一次就打謝自己!
牛三還等著各位!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 up.up.up. 於 2010-12-3 06:40 PM 發表

我就係果D人,唔係唔走、而係走唔到。
已經當輸晒,走得甩就當今次嬴咗啦!(大笑三聲:哈!哈!哈!)
692 really played a lot of people.
now 2952 the same....
To all holders of 2952:
if you can sell it at 0.007 on Monday, buy a dinner to yourself.
On last Wednesday, I told my C9 friend to sell her 2952 at 0.015.
She did it and gained a good good dinner($1500).
No lost = gain

護士小姐癌腫瘤己切去,希望不會復發.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxyyzz4321 於 2010-12-2 11:26 AM 發表

I suggest quick quick cut lost now...
today the highest 0.018 seen!!!!!!!!!!!
從來中言逆耳
冇人聽

護士小姐癌腫瘤己切去,希望不會復發.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxyyzz4321 於 2010-12-3 07:43 PM 發表

從來中言逆耳
冇人聽
又佢地啦, 人地大把錢輸, 又唔係你啲錢...

路遙知馬力 日久見股心 只入好質地既股票

回覆 引用 TOP

......

回覆 引用 TOP

妖股黎

唔知會唔會好似之前d 權証咁...

回覆 引用 TOP

師兄師兄~!
1.幾時要供股呀?
2.可唔可以坐到佢,彈返上去?
3.唔供股,會變廢紙=冇哂d錢,點都令唔返?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CWY12 於 2010-12-4 12:20 AM 發表

師兄師兄~!
1.幾時要供股呀? 12月10日或之前
2.可唔可以坐到佢,彈返上去?可以,如果打算唔供股要係12月八日前放左去
3.唔供股,會變廢紙=冇哂d錢,點都令唔返?
唔供股又無放左供股權得一個機會唔會變廢紙,就係包銷商或寶源放棄供股計劃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CWY12 於 2010-12-4 12:20 AM 發表

師兄師兄~!
1.幾時要供股呀?你唔需要知, 因為不可以供, 一供股價又大跌, 揾錢嚟輸.

2.可唔可以坐到佢,彈返上去?
可以坐, 但唔會彈, set 0.01沽啦, 沽到好似樓上咁講, 食餐好既安慰自己.

3.唔供股,會變廢紙=冇哂d錢,點都令唔返?100%correct.

各位好運.

路遙知馬力 日久見股心 只入好質地既股票

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxyyzz4321 於 2010-12-3 07:43 PM 發表

從來中言逆耳
冇人聽
星期四果日經你一提,有位仁兄5系響0.011個價位止蝕麼?我留到3點56分都撇了~~~

回覆 引用 TOP

我未見過有一隻野跌到0.01而叫人供股.....而且同供股價差得太遠...而家放唔到既我地星期一睇下暗盤咩環境先排隧放...佢咁樣更加吸引唔到d人供佢隻股la,,,又有咩謂...用常理分析係人都唔會再拎錢出黎供,,,就算變哂廢紙都唔供...咁莊家又集資到幾多...佢制訂一供八總係有佢既原因, 我個人認為條線總會郁一郁...正股同股權係有關鏈的. 正股唔升股權自然唔升...如果正股真係跌到去變仙股...咁更加冇人願意供,,,佢不如唔好上市好過la...洗咩做咁多小動作...另外, 場外交易個d人,,,又有邊個肯接貨,,,都係個莊接...或者咁講...佢未必係想我地小市民供股, 只係想小股東見而家平冇人接出手接, 掃平貨...環店都係變廢紙又放唔到, 倒不如等排...如無意外最後交易日會升一升(唔咁講好多) 而家攪到恐慌性沽貨, 一個沽個個跟...等同大市一樣..個個估佢之前跌22000..佢就升比你睇...各位ching...等la...

回覆 引用 TOP

依隻野跟本0.01都無人夠膽接貨時間又越黎越少只會等時間到變成廢紙到時過莊家咪又係食最大份..明知都無人供股仲點會有人接貨

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。