• 瀏覽: 204,837
  • 回覆: 2,533
  • 追帖: 12
第4版已經爆左拉~~
開左第5版大家繼續討論拉~~~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有兩個第5版?

回覆 引用 TOP

但我見到一個喎

回覆 引用 TOP

kevin, 請問下瀘水器既果d芯, 新都城呢頭有無地方有賣架? 我未見到, 唔知使唔使要走返出去買, 如果新都有賣就方便d. 其實都唔係好識搵.

只係用左一個月, 第一支芯已經由白色變淡黃啦, 睇黎要買定準備隨時換.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪撒卡 於 2010-10-27 10:47 AM 發表

第4版已經爆左拉~~
開左第5版大家繼續討論拉~~~
我唔打球類game...

警告:本主旨內容可能令人反感,不可將本主旨派發、傳閱、出售、出租、
交給或出借予年齡未滿18歲的人士或將本主旨向該等人士出示、播放或放映。

回覆 引用 TOP

一期下面個間糖水舖係唔係好好食? 見好多人排隊.

回覆 引用 TOP

另外見到一期地下新開了間西餐廳, 不知味道如何?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jumalon 於 2010-10-27 12:59 PM 發表

聰嫂私房甜品,梁思浩開架,看看食評:http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13798

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jumalon 於 2010-10-27 12:59 PM 發表

名人效應掛, 我試過, 已經black list 左
去百佳果個food court好過啦, 都係有甜品外賣, 拎返屋企應該未咁快溶既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jumalon 於 2010-10-27 11:47 AM 發表

有兩個第5版?
舊個個第五版 post 唔到野呀~~ 我估比呢度個版主封左嚕~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whathis 於 2010-10-27 12:54 PM 發表

我唔打球類game...
仲以為你會打呢類 game tim~~ haha~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪撒卡 於 2010-10-27 02:44 PM 發表

仲以為你會打呢類 game tim~~ haha~~
我打gow,dead rising呢啲...

警告:本主旨內容可能令人反感,不可將本主旨派發、傳閱、出售、出租、
交給或出借予年齡未滿18歲的人士或將本主旨向該等人士出示、播放或放映。

回覆 引用 TOP

唔怪之得係第四版寫唔到嘢啦!! 原來已經爆ed!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jumalon 於 27/10/2010 01:02 PM 發表

呢間嘢係南豐個邊有一間,開咗都好耐架啦! 係有好多好評,但次次都因為太多人無試到!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jumalon 於 2010-10-27 01:02 PM 發表

我星期六經過,見佢排晒隊....好想去試下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]