• 瀏覽: 43,426
  • 回覆: 308
  • 追帖: 1
+9
本主題由 miss5 於 2022-6-30 20:07 移動
引用:
原帖由 hklv 於 2022-7-2 14:31 發表

証據又點會由我去搵, 你講野真有問題, 油尖旺, 元朗屯門皆有放蛇取証啦, 你唔知咩? 東張西望的臥底已錄下她們所有罪証, 難為你竟為雞出頭
知唔知香港點解141會冇犯法? 但係馬欖就犯法?

因為141係乎合搵男朋友 自由戀愛 同完事分手

乜證據都冇用 你點證明隻G唔係受溝? 飛田新地料理組合都係同樣理由 係「自由戀愛」唔係「性交易」

而又用以上例子 咁男朋友比錢女朋友 女朋友比你吊 又算唔算係雞先? 分別係同一個客 同 唔同嘅客

所以係法律上係不成立 咁條條港女都隨時10幾個ex 而每個ex 都有提供金錢比佢 每隔幾個月/幾星期就分手了 咁難道d 囡又係出嚟做喇播?

咁人哋只不過係將以上過程時間濃縮到即日/30分鐘內完成 你並不能指證佢哋係雞同嫖客 可以係男女朋友關係 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-7-3 03:13 發表

知唔知香港點解141會冇犯法? 但係馬欖就犯法?

因為141係乎合搵男朋友 自由戀愛 同完事分手

乜證據都冇用 你點證明隻G唔係受溝? 飛田新地料理組合都係同樣理由 係「自由戀愛」唔係「性交易」

而又用以上例子 咁男朋友比錢女朋友 女朋友比你吊 又算唔算係雞先? 分別係同一個客 同 唔同嘅客

所以係法律上係不成立 咁條條港女都隨時10幾個ex 而每個ex 都有提供金錢比 ...
歪理我肯定冇你咁叻, 你想講歪理可以打電話比東張西望, 告訴他們搞錯, 亦可轉告律師陸偉雄先生, 告訴他搞錯了, 告訴他你的偉論吧

引用:
原帖由 hklv 於 2022-7-3 10:12 發表

歪理我肯定冇你咁叻, 你想講歪理可以打電話比東張西望, 告訴他們搞錯, 亦可轉告律師陸偉雄先生, 告訴他搞錯了, 告訴他你的偉論吧
歪咩理

香港法律列明禁止嫖娼

警方唔執法嗎?

但人哋只要承認大家係情侶關係 就已不構成嫖娼 👋👋 事實真實情侶都一樣會存在男方比錢 女方提供服務 咁你又話條女做雞牙? 

只要條女唔認係做雞 男嘅唔認係叫雞 而係雙方自由戀愛 就已經係同以上嘅情侶關係 所以警方先冇得執法! 你話人哋做雞姐 人哋話自己搵男朋友 你吹牙?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-7-3 21:54 發表

歪咩理

香港法律列明禁止嫖娼

警方唔執法嗎?

但人哋只要承認大家係情侶關係 就已不構成嫖娼 👋👋 事實真實情侶都一樣會存在男方比錢 女方提供服務 咁你又話條女做雞牙? 

只要條女唔認係做雞 男嘅唔認係叫雞 而係雙方自由戀愛 就已經係同以上嘅情侶關係 所以警方先冇得執法! 你話人哋做雞姐 人哋話自己搵男朋友 你吹牙?
若你說不是歪理, 點解全香港得你一個係咁講, 另外, 上年tvb東張西望"觀塘阿姐欄路"一輯中, 亦訪問了陸偉雄律師講到: 從片短中所見, 女的問"去不去?" 及tvb臥底問去那, 多少錢等對答中, 表達了200元全套等等, 巳構成:"在公眾地方引人作不道德行為"罪名

引用:
原帖由 hklv 於 2022-7-3 22:14 發表

若你說不是歪理, 點解全香港得你一個係咁講, 另外, 上年tvb東張西望"觀塘阿姐欄路"一輯中, 亦訪問了陸偉雄律師講到: 從片短中所見, 女的問"去不去?" 及tvb臥底問去那, 多少錢等對答中, 表達了200元全套等等, 巳構成:"在公眾地方引人作不道德行為"罪名
警方一直以來掃黃行動 都拉唔到人 檢控唔到

可以叫你個劣師收皮啦

因為客人 又可以係情人 妓女 又可以係情人

周圍都係呢種半人半雞嘅關係 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-7-3 23:46 發表

警方一直以來掃黃行動 都拉唔到人 檢控唔到

可以叫你個劣師收皮啦

因為客人 又可以係情人 妓女 又可以係情人

周圍都係呢種半人半雞嘅關係 
你講乜都得啦鍵盤俠

引用:
原帖由 hklv 於 2022-6-29 10:32 發表

你係咪講官塘大厧?
官塘大廈享邊條街呀,離天隔丈遠

引用:
原帖由 hklv 於 2022-7-4 00:40 發表

你講乜都得啦鍵盤俠
事實係 一個港女 「男朋友」養緊

同一個企街 都係「男朋友」養緊

爭在你點稱呼佢 佢叫你now公都得!

其實係一樣 咁男朋友養緊 又算唔算係企街?

(嚴禁離題)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]