• 瀏覽: 22,676
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 黃金馬3 於 2022-5-13 22:55 發表
9.79 rRx:/ 標題:比特幣驚現“大逃殺”!Luna幣暴跌98%%,410億美元市值歸零倒計時

https://v.douyin.com/FPAWj1E

2022年5月

豐田bz4x贊助Giro d' Italia之月

bezond zero絕世靚抽!

今日月球沒落
明日全幣死亡!

冇價值時,乜都吾係,就算實體貨幣都係一樣

引用:
原帖由 FFKWWZZ 於 2022-5-14 09:20 發表
冇價值時,乜都吾係,就算實體貨幣都係一樣
女股神cathie wood 隻基金ARKK 科技基金跌咗近八成幾,
但比特幣只跌咗六成,

引用:
原帖由 於 2022-5-13 02:20 發表
Luna 今次整死不少人
唔怕,死既全部都係洗黑錢,騙子,暴徒,賣國賊既錢,
如果有人真金白銀買,都是傻仔,死咗都唔使恨

引用:
原帖由 煙士三邊逆花頂 於 2022-5-12 18:05 發表
有時間玩下賓周算啦,玩虛幣diu on99
杜淫賊都有整垃圾幣,唔知點呢?
不過都係自己左手交右手,自己點到幾高都得。

全球油價上升,油國咁有錢,都要多得班掘礦浪費大量能源!
而家終於天收

好明顯虛擬貨幣係一個國家級資本局,人地連國民大麻嘅錢都可以賺,重蹈過去喺中國販賣鴉片毒品毒害中國人歷史,祇係等適當時候收割,本性難移!

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-5-13 02:34 發表

因為你係要用美金買架,如果跌左99%。美國咪即係抵銷左印既銀紙,如果槓杆,個傻仔仲要還錢比美國。
見解獨到,幸好中國和俄羅斯政府一早禁絕虛擬貨幣在境內流通,否則中國和俄羅斯人民將會遭受痛苦。

引用:
原帖由 pen888 於 2022-5-13 10:20 發表
只係浪費電力嘅局
好可能係電力公司/能源公司合謀的局

全部都係同美元掛鉤計價.

2021/10/25 首隻比特幣期貨ETF係美國火熱登場... 投行吹到未來十年比特幣有可能100萬美元一枚

之後.....

熊市少少反彈, 有貨好走啦, 走貨潮未完架, 過三五七日, 抵押貨放生, 沽壓就會出湧現.

附件

03.jpg(22.06 KB)

自稱加密幣分析師 — 東記話 “先相信 后看見”

宜家都係唔好掂比特幣 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]