• 瀏覽: 7,409
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 ben1999 於 2021-10-13 07:50 PM 發表

業主急賣!美孚新邨大手劈132萬 美聯吳志輝表示,荔枝角美孚新邨10月暫錄約5宗成交,平均呎價約13,759元,屋苑3期百老匯街58號極高層單位,實用面積約791方呎,三房間隔。

今時今日仲信唔信買樓必賺既理論。
一單接一單大減價,淡友睇路。

利申:有層自主樓。
大劈 不如善用免費資源,美記個 app 可以做 sorting 睇返對上90日同類型成交,揀美孚,三房,三期

熱賣及精選
引用:
原帖由 withu4ever 於 2021-10-19 07:07 PM 發表

唔相信會劈價。
已經開始劈緊

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-10-14 07:13 AM 發表

所謂劈,劈完都大賺

呢D報導最唔導!

人哋叫高幾百萬呀
銀行估價劈

引用:
原帖由 ben1999 於 13-10-2021 19:50 發表

業主急賣!美孚新邨大手劈132萬 美聯吳志輝表示,荔枝角美孚新邨10月暫錄約5宗成交,平均呎價約13,759元,屋苑3期百老匯街58號極高層單位,實用面積約791方呎,三房間隔。

有無諗住賣自住等跌!?🤨

引用:
原帖由 ben1999 於 2021-10-13 07:50 PM 發表

冇事嘅! AA 自會發功破頂後圍爐銷售處。

歡迎樓主多出多些正確資訊,呢排成交縮減,D AA就得閒到日日post D極個別成交個案誤導消費者,大圍市況向下隻字不提

荃灣美孚是港鐵中心點  香港新界都方便

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2021-10-19 08:05 PM 發表

冇事嘅! AA 自會發功破頂後圍爐銷售處。
😆😆😆😆😆😆😆

引用:

明知跌都唔賣自住咁柒?!

引用:
原帖由 shichendao 於 2021-10-14 10:37 AM 發表

呢度d膠好好奇怪,睇淡就要賣自住,但D膠好睇好又唔入市喎,
成日話一跌就入多兩間,乜睇好唔是要瞓身買咩,何來有錢跌市買多間.
入?水人入

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-10-14 07:13 AM 發表

所謂劈,劈完都大賺

呢D報導最唔導!

人哋叫高幾百萬呀
下家咪坐艇囉,得個一層半層賺幾拾唔捨得賣,過幾年輸住走

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]