• 瀏覽: 6,077
  • 回覆: 37
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 sunsun2k 於 2021-2-24 12:44 PM 發表

散水啦,搵鬼托
所有半新股都比5個交易日前(2月18日)高位大插插。
快手 415>330 -20%
京健 173>149 -14%
心通 21.7>17.5 -19%
諾輝 85.5>76.5 -10%
醫渡 62.5>52.3 -16%
貝康 34>27.65 -18%
泡泡 106>93 -12%
their stock price are still above the listing price, no problem and just little influence for IPO.

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-2-24 01:01 PM 發表

their stock price are still above the listing price, no problem and just little influence for IPO.
食少左肉,要諗諗去值唔值得咁大手抽

6127 -5%
生菜 - 20%

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whenisme 於 2021-2-24 02:26 PM 發表

食少左肉,要諗諗去值唔值得咁大手抽
balance of risk and profit

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maychang2512 於 2021-2-23 09:25 PM 發表

今次立白, 內需股我點都信大貓
今次要睇定D先。唔係朝雲唔得, 係個巿唔得...

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-2-24 03:03 PM 發表

今次要睇定D先。唔係朝雲唔得, 係個巿唔得...
depend on the listing price expensive or not

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-2-24 03:08 PM 發表

depend on the listing price expensive or not
收到。thanks.B兄。
過兩日等佢出左個入場費再研究研究

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

好彩剩係用華盛免費現金抽左注,個市咁樣實少好多肉啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]