• 瀏覽: 2,243
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
莊家賠錢咪賠死

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-2-17 06:19 PM 發表

莊家賠錢咪賠死
升得咁急,卷商可能要賠!

引用:
原帖由 五光初現 於 2021-2-17 06:51 PM 發表

升得咁急,卷商可能要賠!
仲要好多街貨添,如果深入價內
可能要輸過10億以上

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-2-17 07:15 PM 發表

仲要好多街貨添,如果深入價內
可能要輸過10億以上
即是可以玩夾沽空? 

引用:
原帖由 五光初現 於 2021-2-17 08:31 PM 發表

即是可以玩夾沽空? 
如果大升市多街貨牛證對莊家來講係最棘手,都唔知點對沖好,買正股對沖,會令股價再上升,牛證有槓桿,正股冇槓桿,咁做死硬,如果不段沽貨壓低股價,撞正有熱錢流入,多多貨都唔夠沽!
今次真係大考驗對莊家來講!

回覆 引用 TOP

賠?
笑死,你又知人地大戶883低價位時,無入夠貨?

引用:
原帖由 qwerty123456789 於 2021-2-17 10:05 PM 發表

賠?
笑死,你又知人地大戶883低價位時,無入夠貨?
冇關係,而家講緊佢啲產品蝕緊錢,關佢低位唔低位咩事,莊家出牛證比人買,當然想收夠籌,就殺
點會想俾佢繼續生存,而家隻隻都咁多街貨,根本就殺唔到!你嘅意思係莊家買正股賺$比買牛證嘅客洗

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-2-17 10:18 PM 發表

冇關係,而家講緊佢啲產品蝕緊錢,關佢低位唔低位咩事,莊家出牛證比人買,當然想收夠籌,就殺
點會想俾佢繼續生存,而家隻隻都咁多街貨,根本就殺唔到!你嘅意思係莊家買正股賺$比買牛證嘅客洗
唔好咁幼稚啦,賭場都唔會鋪鋪贏,莊家一定有做對沖,就算輸都唔會輸得好似你諗咁多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-2-17 10:18 PM 發表

咁走得切,的確係畀錢你洗
但總有一大堆人走唔切,或者高追
得兩個結果,一係蝕住走,一係跌穿收回價
我嘅假設,係佢正股多,咁總有好多方法隊返個價落去嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 直插2萬1 於 2021-2-18 03:22 PM 發表

發達

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]