• 瀏覽: 17,274
  • 回覆: 164
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 Kkwongkk88 於 2021-1-15 09:43 AM 發表

上月開始日日印銀紙掃睇圖點玩呀,美資頂得幾耐
美資唔想沽所以仲未沽,但而家逼全沽咁就得返阿爺食
阿爺唔接貨就係咁先

回覆 引用 TOP

你睇下隻中蕊先啦,印銀紙你比幾多咪接幾多,最後由宣傳制裁$18炒上$28

回覆 引用 TOP

過年前,大家賺錢過肥年

回覆 引用 TOP

阿爺接哂咪係囉
941 都有一口殺落39,小米今日都一口殺10%
883未見果口

不過真係要大升幅,要等特朗普落台

回覆 引用 TOP

標普剔出果個影響都未計數

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwoksir4017 於 2021-1-15 09:54 AM 發表

阿爺接哂咪係囉
941 都有一口殺落39,小米今日都一口殺10%
883未見果口
通常在最尾o個日先有那口, 一日跌d一日跌d.....直到o個日超大成交

883又好, 1810又好, 根本不是941那種超高質素

1810鬼佬反起枱上來去返幾蚊雞都得, 完全冇基本面支持, 純博杭州馬失勢 李X強撐過第二間
883 這些只是historical high唔見一半的, 有排未叫平, 鬼佬鐘意玩咪不似857/386跌到去灰水平

引用:
原帖由 kingofpower 於 2021-1-15 10:16 AM 發表

通常在最尾o個日先有那口, 一日跌d一日跌d.....直到o個日超大成交

1810鬼佬反起枱上來去返幾蚊雞都得, 完全冇基本面支持, 純博杭州馬失勢 李X強撐過第二間
883 這些只是historical high唔見一半的, 有排未叫平, 鬼佬鐘意玩咪不似857/386跌到去灰水平
甚麼前景也補償不到一百幾十倍PE

見有壞消費今早put put 佢,但個新莊好強,見平手走都走唔切,如果唔係下星期一定夾死

引用:
原帖由 kingofpower 於 2021-1-15 10:16 AM 發表

941都叫超高質素

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingofpower 於 2021-1-15 01:20 PM 發表

甚麼前景也補償不到一百幾十倍PE
貴係有原因,平野唔會升
汽車1211
生物2699
鏡頭2382
手機1800
電池1772
科網700
外賣3690

全部都貴,但梯形升,一浪高一浪,其他平影子平野只係上上落落,炒波幅

回覆 引用 TOP

好平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vinvinkel 於 2021-1-15 06:05 PM 發表

見有壞消費今早put put 佢,但個新莊好強,見平手走都走唔切,如果唔係下星期一定夾死
好在上星期平手走,今日大升輸死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supersupersam 於 2021-1-13 10:30 AM 發表

其實電池d電
咪又係由煤炭石油造出來
你估天然生出來?
咪係囉
好鬼低能

回覆 引用 TOP

被制裁股今日全面爆升

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]