• 瀏覽: 15,653
  • 回覆: 111
  • 追帖: 44
引用:
原帖由 kken168 於 2021-1-18 05:13 PM 發表

18-1-2021開市前的趨勢
1分鐘弱弱弱
5分鐘弱弱弱
15分鐘弱弱弱
30分鐘弱弱弱
Hour 強強強
Day 強強強

18-1-2021 9:35分已經全面轉勢
1分鐘強強強
5分鐘強強強
15分鐘強強強
30分鐘強強強
Hour 強強強
Day 強強強

今日又和上星期五的走勢一樣,因為星期五晚夜期走勢是下行趨勢,所以開市要佢行一吓,再重新留意走勢,當行到9:35分,突然全面轉勢,而s ...
伙今日9:24 沽左一次 輸左4點,明明幾秒已經FEEL到唔落,但過左1分鐘先走,好彩係底部有走

等過500回調入,但無回523入584出,知道600出止賺單,但無發現5天線有變形 賺左61點

等到佢突破649回調企穩600想再入,幾個分鐘圖MA都係向上嘅時候,望下今日有賺...  猶豫左陣決定放下

今日做左2次,有賺就感恩了

師兄確認趨勢真係好強,希望學到師兄每日有錢賺就心滿意足

有個問題藍色份子係咩黎?

引用:
原帖由 1KK9 於 2021-1-18 10:39 PM 發表

伙今日9:24 沽左一次 輸左4點,明明幾秒已經FEEL到唔落,但過左1分鐘先走,好彩係底部有走

等過500回調入,但無回523入584出,知道600出止賺單,但無發現5天線有變形 賺左61點

等到佢突破649回調企穩600想再入,幾個分鐘圖MA都係向上嘅時候,望下今日有賺...  猶豫左陣決定放下

今日做左2次,有賺就感恩了:lov ...
1分鐘強強強
5分鐘強強強
15分鐘強強強
30分鐘強強強
Hour 強強強
Day 強強強

出現呢個係可以合埋眼買上,逢低吸納,當然有人會畏懼,但趨勢告訴我係要跟,當然運氣都重要,跟手set 埋45-85 點平倉,後面的魚肉留返比其他人賺吧😀

回覆 引用 TOP

諗住今日唔會升咁多,點知勁升,都係食得少少

中國冶金科工集團有限公司主席
沈曰先講開分鐘上昇或下跌都可以行3至5個浪位,大牛真係行5個,今日在全強強強之下,行左個終極五浪。
行完之後點,當然是下跌浪,預計在大波動之下會有三個下跌浪,雖然我下午冇炒,但預期一下都不錯。

今早開市已經在全強強強姿態之下行了好幾段,真係吾知追吾追好,用返自己平時買賣的技術,
1分鐘強強強
5分鐘強強強
15分鐘強強強
30分鐘強強強
Hour 強強強
Day 強強強
這樣的結論是買上,但要勇氣。
看見群中的人,沽得未沽得未😅,有時覺得一點進步都沒有,就不好炒期貨了。
已經通報全強中,吾買都不要沽!冇計散戶心態,記得初炒期貨的我都是這樣🤣
雖然賺不到全壘打🥎,但每日都keep 往成績,已經不錯。賺到當然要點頭一聲多謝啦😇

引用:
原帖由 劉本仁 於 2021-1-19 01:26 PM 發表

諗住今日唔會升咁多,點知勁升,都係食得少少
賺錢好過輸$,keep往成績已經好好😀

回覆 引用 TOP

樓主每日賺多D    每日都有攻略睇  睇下睇下不知不覺好似樓主咁寫日記

回覆 引用 TOP

Support: )

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]