• 瀏覽: 58,660
  • 回覆: 355
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 自由之翼 於 2020-11-23 04:20 PM 發表

今日中銀最高仍然係$103。
中銀喺呢度放:
中銀網上銀行 (電腦版) > 投資 > 債務證券/存款證 > 沽出/帳戶資料
Thanks

熱賣及精選
引用:
原帖由 後天雀躍的水果 於 2020-11-24 03:22 PM 發表

點解獅子行個價落返$100😵😵
唔會呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我的話 於 2020-11-24 03:56 PM 發表

Thanks
唔使客氣,半個鐘頭前我喺中銀用103.1放咗,你睇吓而家仲有冇?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由之翼 於 2020-11-23 04:20 PM 發表

今日中銀最高仍然係$103。
中銀喺呢度放:
中銀網上銀行 (電腦版) > 投資 > 債務證券/存款證 > 沽出/帳戶資料

早1,2日我見過係呢個價
尋日就無cap 係個圖,但印象係11xx

引用:
原帖由 我的話 於 2020-11-24 03:59 PM 發表

早1,2日我見過係呢個價
尋日就無cap 係個圖,但印象係11xx
你見到嗰日,可能係第一日啱啱開價,當時個價比較高。
如果唔係嗰日,應該就未見過103.X。不過你個版面同我唔同,我唔能夠肯定你睇到嘅係乜嘢。
因為佢有其中一版,只係顯示二手市場價,嗰個價唔係佢幫你買個價。

引用:
原帖由 自由之翼 於 2020-11-24 03:55 PM 發表

恒生做乜突然出咁高價?
4手利息係$24.1,剛剛沽前睇過。
利息24蚊都OK,
唔該C兄!

回覆 引用 TOP

中銀今日103.1比上星期五多0.1乜咁少

引用:
原帖由 自由之翼 於 2020-11-24 04:15 PM 發表

你見到嗰日,可能係第一日啱啱開價,當時個價比較高。
如果唔係嗰日,應該就未見過103.X。不過你個版面同我唔同,我唔能夠肯定你睇到嘅係乜嘢。
因為佢有其中一版,只係顯示二手市場價,嗰個價唔係佢幫你買個價。
我係用手機用網頁來登入咁樣睇,唔知會唔會係因為咁呢

引用:
原帖由 搞事部神化經理 於 2020-11-24 05:20 PM 發表

中銀今日103.1比上星期五多0.1乜咁少
因為呢兩日外圍二手市場升得少。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我的話 於 2020-11-24 05:42 PM 發表

我係用手機用網頁來登入咁樣睇,唔知會唔會係因為咁呢
可能就係手機嘅問題,因為手機根本沽唔到債券,佢俾你個價可能只係(二手)市場參考價。

引用:
原帖由 自由之翼 於 2020-11-24 06:00 PM 發表

可能就係手機嘅問題,因為手機根本沽唔到債券,佢俾你個價可能只係(二手)市場參考價。
原來係咁樣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]