• 瀏覽: 1,351
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
兩隻都會抽,邊隻易食易爆醬又唔使負責任?

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2020-10-2 05:56 PM ) 參與人數 30

1. 喜和 爆醬力強

9 (30.00%)

2. 雲項爆醬力強

17 (56.67%)

3. 兩隻都軟bat bat(咁你抽嚟把X)

4 (13.33%)

5/5 落飛,各有優點  雲大隻多汁,但B組低門檻多人上B派得少....嘉B組資金多18萬,會少D人....同咪早上市,駁下隻

馬後砲
嘉和 先下手為強

上左先

回覆 引用 TOP

我本來唸住主雲 但唸唸下55推上20蚊都難

但嘉和推10 幾20蚊唔太難

不過我估嘉和會開32樓上希望分多D

回覆 引用 TOP

但怕藍月亮走寶,希望10月8打後佢先招

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-9-25 06:02 PM 發表

5/5 落飛,各有優點  雲大隻多汁,但B組低門檻多人上B派得少....嘉B組資金多18萬,會少D人....同咪早上市,駁下隻
雲係多汁,但個個柯晒喜和,隻雲易食易中出?

呢兩隻真係估估下,平注吧啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-25 06:12 PM 發表

雲係多汁,但個個柯晒喜和,隻雲易食易中出?
唔會啦,嘉和 最新孖額都超得唔多,大多數人都知雲頂撞期,預留左資金玩咪雲頂的😎 如市場資金夠多,我覺得雲頂仲會超得更勁

馬後砲

回覆 引用 TOP

【嘉和生物孖展】嘉和生物6998孖展 增至976億超購338倍、國際配售提早截飛

引用:
原帖由 西瓜裡有車里子 於 2020-9-25 06:19 PM 發表

【嘉和生物孖展】嘉和生物6998孖展 增至976億超購338倍、國際配售提早截飛
才仔 未更新

馬後砲

回覆 引用 TOP

希望快D CUT 嘉和孖展等多D人去抽雲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-9-25 05:56 PM 發表

兩隻都會抽,邊隻易食易爆醬又唔使負責任?
呢排啲自稱以基本因素選股嘅人鐘意講基佬,雖然2隻都係大姐ling, 雲頂好過嘉和啦

引用:
原帖由 StevinJohn1 於 2020-9-25 06:35 PM 發表

呢排啲自稱以基本因素選股嘅人鐘意講基佬,雖然2隻都係大姐ling, 雲頂好過嘉和啦
原因? 雲一手金額大d 但得好小手
但d product穩d 好多都人合作

我覺得取決於易唔易中😂

回覆 引用 TOP

高領有30% 嘉和股權 同 3% 雲頂股權 邊隻勁D 自己諗  

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]