• 瀏覽: 221,049
  • 回覆: 1,258
  • 追帖: 33
引用:
原帖由 跑步人生 於 2019-5-7 08:00 PM 發表

第三輪貴左唔少, 應該會少左人再抽

如肯入票抽第3輪, 抽中既機會比第1,2輪高得多 
貿戰反枱,經濟差會裁員,仲買?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
去到第三輪, 好似已經冇晒勢了, 冇人再品提 

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高

回覆 引用 TOP

第3輪 幾時抽?

引用:
原帖由 小咩野642 於 2019-5-11 11:06 PM 發表

第3輪 幾時抽?
明天

第三round 唔吸引

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-4-15 05:49 PM 發表

👉🏻#344 有石門示範單位現場既相👈🏻

億京集團旗下大埔白石角全新住宅項目海日灣II,正式公布首張價單,推出共295個單位。是次推出的單位均為標準戶,由開放式單位至4房,實用面積由243至1,866方呎。億京發展及策劃項目及銷售策劃總監潘志才表示,是次以「非常吸引價」推出首批單位,同時提供4款折扣優惠計劃。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/201904 ...
似係走廊食住疴瞓咁,折墮。 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水月家族 於 2019-5-11 11:24 PM 發表

明天
好期待

回覆 引用 TOP

4xx 收得工 聽日去都懶去,想問下幾時退票??

回覆 引用 TOP

我由3xxx,到4xxx,至今1xxx
都覺得無運行

第二輪已經想走,但因為退票點都要等到15號才能退,焗住都要玩埋第三輪去,結果……

可以回歸二手市場咯

round 3 抽到頭二十內,大家有咩建議呢?

回覆 引用 TOP

有錢,買嗰間好啲啦,開放式唔啱用嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mswaa27 於 2019-5-12 09:31 PM 發表

我由3xxx,到4xxx,至今1xxx
都覺得無運行

第二輪已經想走,但因為退票點都要等到15號才能退,焗住都要玩埋第三輪去,結果……

可以回歸二手市場咯 ...
今轉知道有幾多票入了嗎?

回覆 引用 TOP

應該著手退票啦喎 ,有冇人收到退票啦?

回覆 引用 TOP

壓住我10萬 好唔方便

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]