註冊 登入

射擊豬星。。。。上影線很長。。。感覺非常危險

引用:
原帖由 小朋友丁丁 於 2019-3-13 12:03 PM 發表

窩沒有方法鳥。。。。。。窩是跟青青沽的。。。。縫高沽。。。
丁爺跌市先出梨,升市失踪

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 小朋友丁丁 於 2019-3-13 12:03 PM 發表

窩沒有方法鳥。。。。。。窩是跟青青沽的。。。。縫高沽。。。
你堅過,多 fans 過青青喎。做咩跟返佢轉頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小朋友丁丁 於 2019-3-13 12:00 PM 發表

沽得嗎。。。。。窩想再加沽啊。。。
甘翅又要多射5無打搜丁丁Lamp少朋友出現,醒目如窩青青,見倒Lamp神即黑賺少少,就乜野沽奇指倉刀要平倉仙,后尾5無打搜Lamp丁丁呢幾日又不斷不斷出現,好似當添個沽俠同估海甘,係香土又出po乜野技術分色。。。。3頂不破29000,仲不斷不斷推po好似死左個沽俠毛毛,唉笑死窩醒目如窩青青,就立即倒番轉加揸凸奇指,正所胃多謝燈神唱淡:-香土有丁丁神,窩地想窮刀難。。。香土C兄吾會甘儍,劍倒大裝5無打搜丁丁Lamp珍出哯,個日仲走去揸近紅症送錢皮大裝丫馬???

甘朝大裝殺哂29000上近紅,甘朝衝甘急刀衝吾穿上次高位29242,5無打搜Lamp丁丁,又被人鞭到笑到面黃,縮埋個頭無膽再叫沽+技術分色。。。。窩help佢分色下仙,箱頂不破29242,甘朝29242頂鳥2次兜頂不上去,崗因經期預示今日行完反旦高位,股蟹儍途毛毛契哥沽俠毛毛2位終於着左草,丁丁就連日都被人笑到面黃,縮埋個頭無膽連個沽字刀吾敢叫,擺明經佢老細輪商大戶朱大錢!哈哈明L哂
技術分色。。。箱頂不破29242。。。
加上兩次後抽兜失敗站上29200的位置。。。
Macd又頂北遲 圖表也做鳥箱頂。。。。
所以窩腳的。。。。。之後跌的基會很大。。。。
粥個位好暈鳥。。。。
God luke

哈哈今日揾高位開沽倉過,再上已不多,但向下大把世界!我係睇向下的,如果唔係我都唔會開淡啦!我已大沽呀!我已大沽呀!大長沽就由今日開始!我已大沽呀!我已大沽呀!一升就沽我已大沽呀!我已大沽呀!一升就沽

引用:
原帖由 青青草 於 2019-3-15 12:59 PM 發表

甘翅又要多射5無打搜丁丁Lamp少朋友出現,醒目如窩青青,見倒Lamp神即黑賺少少,就乜野沽奇指倉刀要平倉仙,后尾5無打搜Lamp丁丁呢幾日又不斷不斷出現,好似當添個沽俠同估海甘,係香土又出po乜野技術分色。。。。3頂不破29000,仲不斷不斷推po好似死左個沽俠毛毛,唉笑死窩醒目如窩青青,就立即倒番轉加揸凸奇指,正所胃多謝燈神唱淡:-香土有丁丁神,窩地想窮刀難。。。香土C兄吾會甘儍,劍倒大裝5無打搜丁丁Lamp珍出哯,個日仲走去揸近紅症送錢皮大裝丫馬???
...
恒指由3/1/2019既24896衝到上4/3/2019既29242足升左4346點,神奇數字顯示其4345點升幅,剛好等於恒指由29/1/2018頂33484跌到4/2/2018低29138一樣4346點,圖表顯示這個無論是2或4,都係一個反彈浪,經過衝左9日於4/3/2019高見29241之後,預示後市將大幅下跌穿硬30/10/2018既低24540

哈哈今日行完大跌浪I(1)既(2)浪反旦劍箱頂不破29242。。甘添揾高位開沽倉過,紅屎技術回屌反旦20周周升左4346點再上已不多,但向下大把世界!我係睇向下的,如果唔係我都唔會開淡啦!我已大沽呀!我已大沽呀!大長沽就由今日開始!我已大沽呀!我已大沽呀!一升就沽我已大沽呀!我已大沽呀!一升就沽

附件

2019-3-15 01:28 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 青青草 於 2019-3-7 01:28 PM 發表

配合尾古由舊年10月高26951跌到12月低21454反旦神奇數寺0.86約係26181,同尾古近幾周反旦高26241完全一樣似預期走勢,尾古由2009年3月低6469,反覆經過10年牛市升左20482點,2019年3月行完大II浪反旦,急勁而直插既大III浪預期3月中開始出現,尾古下跌目標直指17000,跟隨尾古預期3月中大幅下跌,港股3月尾目標直指23000。

港股後市技術走 ...
甘添是尾國道瓊期、標普500期最後交易day,12月尾跟大裝5無打搜股海,係低位22000左右追沽左尾國道瓊期合約既,甘晚要洗倉朱晒鳥尾估如窩上面早廣技術反旦也完鳥配合窩早預計衫月中,廣尾估飄同步大幅急插昇期1沽左既C兄C妹買定花生睇復鳴下跳

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。