• 瀏覽: 87,813
  • 回覆: 104
  • 追帖: 12
face value收返就肥死

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大家有冇收到新消息?

引用:
原帖由 山邊橙色手袋 於 2019-11-6 07:52 AM 發表

大家有冇收到新消息?
現時管理層基本全部炒晒,真係唔知未來發展成點

引用:
原帖由 traktorstudio 於 2019-11-24 10:36 PM 發表

現時管理層基本全部炒晒,真係唔知未來發展成點
取消上市,基本上冇人理!間公司基本上係廢~完全冇誠意解決問題!

回覆 引用 TOP

最新消息:
上市的覆核聆訊已於2019年12月17日舉行,並決定維持取消上市決定,根據細則6.01A(「上市覆核委員會決定」),公司上市地位將會被取消。
公司正在獲取法律和專業建議,並將決定採取適當的步驟,包括但不限於對上市覆核委員會決定申請覆核。
倘有任何重大發展,本公司將根據上市規則的規定於適當時候另行刊發公告。

Cap 張圖先

附件

404-Chi.jpg(141.47 KB)

2019-12-24 11:22 AM

404-Eng.jpg(189.95 KB)

2019-12-24 11:22 AM

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wahcli 於 2019-12-21 11:17 AM 發表

最新消息:
上市的覆核聆訊已於2019年12月17日舉行,並決定維持取消上市決定,根據細則6.01A(「上市覆核委員會決定」),公司上市地位將會被取消。
公司正在獲取法律和專業建議,並將決定採取適當的步驟,包括但不限於對上市覆核委員會決定申請覆核。
倘有任何重大發展,本公司將根據上市規則的規定於適當時候另行刊發公告。 ...
各位師兄~債券違約多時! 加上退市!我地仲有幾多權益可以爭取呢?

回覆 引用 TOP

被取消在香港交易所的上市地位後,  新昌的消息會唔會越來越少 ?

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-1-9 12:04 PM 發表

被取消在香港交易所的上市地位後,  新昌的消息會唔會越來越少 ?
全部由臨時清盤人掌控啦,佢話點就點啦

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

正式除牌

回覆 引用 TOP

新昌集團控股有限公司(股票代號00404)取消上市地位,轉至股票代號44203作暫存。

有CHING知道咩黎嗎?

引用:
原帖由 今天野生的羊 於 2020-2-13 12:05 PM 發表

新昌集團控股有限公司(股票代號00404)取消上市地位,轉至股票代號44203作暫存。

有CHING知道咩黎嗎?
讓番個404 號碼出嚟,等日後其他公司用

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-2-13 12:34 PM 發表

讓番個404 號碼出嚟,等日後其他公司用
新昌之後破產清盤?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]