註冊 登入

[新盤] Live 直擊大埔天鑽 第一輪售樓現場

引用:
原帖由 商界真空的樓奴 於 2019-1-17 08:55 PM 發表

4300-1680=2620票(1680係復活票)
每人2票=1310人
點解要減復活票

精選樓盤
引用:
原帖由 直插2萬1 於 2019-1-17 09:16 PM 發表

點解要減復活票
Sorry,表達能力差,我指今次入票人數。

回覆 引用 TOP

上輪八千幾,少左一半

回覆 引用 TOP

4300 票
賣幾多伙???

引用:
原帖由 rpyg 於 2019-1-17 10:17 PM 發表

4300 票
賣幾多伙???
486伙。

回覆 引用 TOP

買左既業主們~ 有興趣歡迎加入 FB 業主谷 一齊等收樓

https://www.facebook.com/groups/525528087957270/

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

又抽唔中(千幾)。

引用:
原帖由 商界真空的樓奴 於 2019-1-18 05:38 PM 發表

又抽唔中(千幾)。
咁灰  咁會唔會再入呀

引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-1-18 05:51 PM 發表

咁灰  咁會唔會再入呀
第3輪係3房加上超過700萬以上。所以不入票。

500幾,唔知仲去唔去好

引用:
原帖由 商界真空的樓奴 於 2019-1-18 05:53 PM 發表

第3輪係3房加上超過700萬以上。所以不入票。
過700就真係要諗諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vian29 於 2019-1-18 08:24 PM 發表

500幾,唔知仲去唔去好
第一輪好似500以上都買到心水

回覆 引用 TOP

記住仲有AB 籌, 500即係一千了,不過放棄的人也多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pig.red 於 2019-1-13 01:05 PM 發表

5,6,7,8座最近正門
不過唔知行落火車站係咪由正門出發姐
現在售樓處什麼情況?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。