註冊 登入

廣結良朋,尋找投資樂土!只限溫文派進入!!Ver 13

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-19 12:02 AM 發表

唔係,係升到某個位,我會再出來,到時插佢五千幾點,到時見
zero兄,我都係咁睇,如今是但一張圖都係破曬位。唔似係假突破了!反手咩?近來我太黑,心理陰影太大落唔到手!唔停下都唔得了!入冬後不論做好做淡大戶都係睇住我嚟打。長輸令我損失慘重!做兼職嘅糧都轉手去曬大戶錢包了!只好離場再等機會。

精選樓盤
引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-1-19 01:13 AM 發表

zero兄,我都係咁睇,如今是但一張圖都係破曬位。唔似係假突破了!反手咩?近來我太黑,心理陰影太大落唔到手!唔停下都唔得了!入冬後不論做好做淡大戶都係睇住我嚟打。長輸令我損失慘重!做兼職嘅糧都轉手去曬大戶錢包了!只好離場再等機會。 ...
Wood 兄放心,你有晒對沖方案既,牛熊都有,需然自已你超級淡友,有時都要順勢而為,加油💪🏾啊

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-19 01:19 AM 發表

Wood 兄放心,你有晒對沖方案既,牛熊都有,需然自已你超級淡友,有時都要順勢而為,加油💪🏾啊
零兄,今次真係夾死各大神帖

引用:
原帖由 kaozil 於 2019-1-19 01:23 AM 發表

零兄,今次真係夾死各大神帖
我勁無奈。大家相信心中已有一定既操作方法,記住留彈藥,先可返身,唔好諗一止或反手就跌味蝕,我次次明明有機會輸50%,就係咁諗最後total loss嚴守止蝕啊!炸門

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-19 01:30 AM 發表

我勁無奈。大家相信心中已有一定既操作方法,記住留彈藥,先可返身,唔好諗一止或反手就跌味蝕,我次次明明有機會輸50%,就係咁諗最後total loss嚴守止蝕啊!炸門 ...
Z兄,我驚星期一,一開波高過止蝕位,冇得走,升到上天

引用:
原帖由 cocowong448 於 2019-1-19 01:33 AM 發表

一定是這樣,走吾到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-1-19 01:30 AM 發表

我勁無奈。大家相信心中已有一定既操作方法,記住留彈藥,先可返身,唔好諗一止或反手就跌味蝕,我次次明明有機會輸50%,就係咁諗最後total loss嚴守止蝕啊!炸門 ...
最大獲係佢回果陣,你又諗住佢會插,唔走,佢轉個頭已經破高位.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cocowong448 於 2019-1-19 01:33 AM 發表

機會好大。因星期一朝早會有好多淡友同路人止蝕離場,好難見到272以下。

回覆 引用 TOP

我放棄了,反手

引用:
原帖由 番倍 於 2019-1-19 01:43 AM 發表

我放棄了,反手
師兄,睇定d吧,唔一定要每刻都持貨 我都怕怕了

回覆 引用 TOP

而家一個'消息炒上天,隨時一個消息落地獄,都要停一停

回覆 引用 TOP

引用:

點解會甘架………

回覆 引用 TOP

引用:

夾到你真識驚就會跌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。