註冊 登入

期指牛熊走位參謀會議 (八)之消失的西兄外傳

好野, 終於有新貼了

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 polly668 於 2019-1-21 03:53 PM 發表

即是如果27200買上, 2張大期, 我只要比40800就玩得?
如果賺100點, 我就賺左5000蚊?
咁如果我戶只有40800得嗎?  要預鬆幾多?
IG 細期 $10點 依家係$4085,大$50點 $20425yu 就買到啦  (好似可以捱按金既60% to be conf)

引用:
原帖由 rni 於 2019-1-21 07:06 PM 發表

IG 細期 $10點 依家係$4085,大$50點 $20425yu 就買到啦  (好似可以捱按金既60% to be conf)
好的,謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rni 於 2019-1-21 07:06 PM 發表

點開戶

引用:

我見到 hs50 cash (hk10)
同hs50 (hk10)   差個cash字有咩分別?

引用:
原帖由 施雅星 於 2019-1-21 08:57 PM 發表

現貨期貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 polly668 於 2019-1-21 04:58 PM 發表

今日轉勢都升市, 但收陀螺,
就算明天跌市, 都不要沽過夜, 除非支陰陽燭好樣衰,
咁就睇多一日, 如果星期三都跌, 其他技術指標都差, 才有機會見頂,
否則明天就算跌, 只要星期三升, 星期二跌可能是後抽而已 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔駛做 於 2019-1-21 06:38 PM 發表

信唔信節檢舉你洗版
唔兄,我哋轉哂倉喇。你轉九倉未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuiohk 於 2019-1-21 08:50 PM 發表

點開戶
自己上網填

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 施雅星 於 2019-1-21 08:57 PM 發表

CASH 同 FUTURES  都係 $10 細  $50大

回覆 引用 TOP

good morning

buy 0.047 0.6m
sell 0.067 0.6m

等彈上再入

引用:
原帖由 GameMiracle 於 2019-1-22 09:43 AM 發表

good morning

buy 0.047 0.6m
sell 0.067 0.6m

等彈上再入
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27987432&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

新貼game哥

回覆 引用 TOP

沽爆佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。