• 瀏覽: 530,783
  • 回覆: 2,365
  • 追帖: 291
引用:
原帖由 笨咖哩 於 2020-3-19 09:40 AM 發表

楠哥早晨
我有隻1829幾年前5蚊去到2.2
其實係咪玩完😭
1829失守2.93便再冇區間底支持位,可以講係巳玩完的股份,俗稱彊屍股份
有反彈建議換馬其他股票

回覆 引用 TOP

俊楠兄想請教一下要看未來兩天能否企穩22666,否則視為假穿對嗎?

引用:
原帖由 kwongktgss 於 2020-3-22 12:29 PM 發表

俊楠兄想請教一下要看未來兩天能否企穩22666,否則視為假穿對嗎?
果然有聽書
未確認突破前區間仍是20266至22666
區間内中途支持區21066至21466
失守,繼續睇返區間底20266

引用:
原帖由 俊楠 於 2020-3-22 12:40 PM 發表

果然有聽書
未確認突破前區間仍是20266至22666
區間内中途支持區21066至21466
失守,繼續睇返區間底20266
thank you^^

回覆 引用 TOP

楠兄,22000似乎築底了
仍要看24700?

引用:
原帖由 wmay1113 於 2020-3-25 09:49 AM 發表

楠兄,22000似乎築底了
仍要看24700?

跟返區間,若確認突破22666
區間就上移返22666至25066
中段阻力區23866至24266

回覆 引用 TOP

請問俊楠兄,9988阿里爸爸有無機跌破130以下?謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cchong0214 於 2020-3-25 06:04 PM 發表

請問俊楠兄,9988阿里爸爸有無機跌破130以下?謝謝
9988都會跟隨大市升跌
現時大型上落區在20266至25066

唔知大户會玩幾耐
留意住區間,若最终失守20266才有機會

反彈浪應止於區間顶25066前
若能突破25066有可能並不是反彈浪而是升浪

引用:
原帖由 俊楠 於 2020-3-25 08:16 PM 發表

9988都會跟隨大市升跌
現時大型上落區在20266至25066

唔知大户會玩幾耐
留意住區間,若最终失守20266才有機會

反彈浪應止於區間顶25066前
若能突破25066有可能並不是反彈浪而是升浪 ...
多謝俊楠兄

回覆 引用 TOP

破25066即是熊三已經結束?我覺得熊三已經完左

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]