• 瀏覽: 29,976
  • 回覆: 149
  • 追帖: 4
經過我縱橫股壇60年,細心研究左呢隻股票七日七夜之下的結論下,呢這股票不能抽。

佢地主要賣一隻藥品叫 Zadaxin 日達先。 呢隻藥物主要是增強人體免疫力去對抗一D疫病。 呢個免疫系統療法當然就成日都吾係好work,但藥廠又吹到佢神一般的境界,又賣到貴一貴厄9D大陸人。呢隻藥在美國只拿到20萬人以下的罕見疾病的認証資格。
D大陸佬一向就死蠢吾貴吾買,但買完都係醫吾好果D絕症,正好可以賺大錢的。簡單來是這公司本身就是騙徒。咁大家會奇怪了,佢有佢騙,我抽新股有錢賺就得啦,點解要吾抽呀?

最最最PK就係比我搵到份野,佢抽我地2003 香港女兒 謝醫生水。 話如果當時謝醫生早點用佢地果隻日達仙,就可以救得返。人死左都仲要抽水,你隻藥咁L勁的話,現在咁多人死,又吾見佢拿呢隻藥來救人。
PK公司一間。

2021年2月19號 FRIDAY  11點45分..........呢一刻,是屬於我同新股區的版友

熱賣及精選
引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-19 12:02 PM 發表

經過我縱橫股壇60年,細心研究左呢隻股票七日七夜之下的結論下,呢這股票不能抽。

佢地主要賣一隻藥品叫 Zadaxin 日達先。 呢隻藥物主要是增強人體免疫力去對抗一D疫病。 呢個免疫系統療法當然就成日都吾係好work,但藥廠又吹到佢神一般的境界,又賣到貴一貴厄9D大陸人。呢隻藥在美國只拿到20萬人以下的罕見疾病的認証資格。
 D大陸佬一向就死蠢吾貴吾買,但買完都係醫吾好果D絕症,正好可 ...
重點係IWC

你唔抽唔緊要,,,呢隻有諾,個勢。。
出面孖展火爆
分身黨,又照All。。
視重查如無物。

金魚兄曬錶入錯區

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-19 12:02 PM 發表

D大陸佬一向就死蠢吾貴吾買,但買完都係醫吾好果D絕症,正好可 ...
人地B 兄德高望重,都話三條B

金魚兄你

引用:
原帖由 tony101010 於 2021-2-19 12:07 PM 發表

你唔抽唔緊要,,,呢隻有諾,個勢。。
出面孖展火爆
分身黨,又照All。。
視重查如無物。
岩架喇,最驚佢地縮,縮左證監反而覺得搞掂左
橫掂呢隻我都無興趣抽就支持佢地繼續衝

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-19 12:10 PM 發表

人地B 兄德高望重,都話三條B

金魚兄你
諾輝我3個A/C 3張身份證 中3手,佢.............哈哈哈哈

高手只得兩個, 蟹神同妹妹

引用:

支持

引用:

唔熟手錶,請指教

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-19 12:13 PM 發表

諾輝我3個A/C 3張身份證 中3手,佢.............哈哈哈哈

完全認同

隻錶幾錢

哇有封咁既信...?

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-19 12:13 PM 發表

係三張身分證抽十幾注,被人dq 哂

呢隻野之前借錢派息俾股東
日達先sell唔到去美國,大部分都係大陸自己用
之前美國上市時又有行賄醜聞
咁多年都冇研發新藥,80%利潤都靠日達先
做代理利潤都係佔十幾%
總之我唔敢抽,祝大家贏多D

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-19 12:22 PM 發表

係三張身分證抽十幾注,被人dq 哂
咁你記得ALL IN 孖爆佢賺多D

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]