• 瀏覽: 1,111
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
如提

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你依家用開邊間?

引用:
原帖由 iButcher 於 2021-2-19 05:28 PM 發表

你依家用開邊間?
輝立!但有一個在網絡認識的朋友說,國際配售可跟他認購,股票可勝利分貨。會有這樣嗎?

細戶國配無意思

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ARSENAL5929 於 2021-2-19 05:33 PM 發表

輝立!但有一個在網絡認識的朋友說,國際配售可跟他認購,股票可勝利分貨。會有這樣嗎?
其實配售我都玩過, 要俾多幾% 同未必那間包鎖商(如:大摩)俾貨你說的勝利,  勝利也未必再內部分貨俾到你(佢地可自由分俾邊個熟客), 重點是配售是會上過戶處登記的, 即公開市場你唔可以再抽,  你諗諗如果快手和樂煇咁, 最終一手也分唔到, 但又唔可以銀行孖展抽, 你會點

回覆 引用 TOP

簡單D 講, 好野唔會俾到你細戶,  差野你又要貴人幾%拿貨 (因為你同佢只係網絡識的朋友)

引用:
原帖由 sukicheng998 於 2021-2-19 05:41 PM 發表

簡單D 講, 好野唔會俾到你細戶,  差野你又要貴人幾%拿貨 (因為你同佢只係網絡識的朋友)
好的謝謝師兄

引用:
原帖由 ARSENAL5929 於 2021-2-19 05:43 PM 發表

好的謝謝師兄
真人真事, 好野永遠冇份, 細野那些人話建議我抽, 我話申請50萬, 點知真係俾足我, 那次輸左六位數字, 最大件事是配售是前過公開1星期的, 你根本看唔到超幾多, 公開的你也會看到多人借你先會孖

引用:
原帖由 a1995max 於 2021-2-19 05:48 PM 發表

真人真事, 好野永遠冇份, 細野那些人話建議我抽, 我話申請50萬, 點知真係俾足我, 那次輸左六位數字, 最大件事是配售是前過公開1星期的, 你根本看唔到超幾多, 公開的你也會看到多人借你先會孖
謝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a1995max 於 2021-2-19 05:48 PM 發表

其實風險都好高,一星期後都唔知乜嘢環境,錢已過,
有得抽飛嗎?
費用包埋孖展利息?

回覆 引用 TOP

未聽過

回覆 引用 TOP

建議改用致富;耐唔中有國配, 包輸的新股

引用:
原帖由 鏘鑠 於 2021-2-23 09:31 PM 發表

建議改用致富;耐唔中有國配, 包輸的新股
上次人保又輸吾哂

回覆 引用 TOP

引用:

搵食艱難

回覆 引用 TOP

用開華盛,現金抽新股免費

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]