• 瀏覽: 2,931
  • 回覆: 8
大家知唔唔 1,2 月有咩股會招股 ?

thanks

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我都想知

人生,就係一場賭博!

回覆 引用 TOP

被美國列入黑名單的內地人工智能初創企業曠視科技,據報已獲港交所(0388)批准上市。

《路透》引消息續指,曠視擬計劃農曆新年後啟動招股程序,料集資介乎5億至10億美元(約39億至78億港元)。

https://www.hk01.com/%E8%B2%A1%E7%B6%93%E5%BF%AB%E8%A8%8A/418481/%E6%9B%A0%E8%A6%96%E7%A7%91%E6%8A%80%E6%93%9A%E5%A0%B1%E7%8D%B2%E5%87%86%E4%BE%86%E6%B8%AF%E4%B8%8A%E5%B8%82-%E8%BE%B2%E6%9B%86%E5%B9%B4%E5%BE%8C%E5%95%9F%E5%8B%95%E6%8B%9B%E8%82%A1

抖下啦

引用:
原帖由 288328832883 於 2020-1-16 08:16 AM 發表

抖下啦
手停口停

引用:
原帖由 阿柭 於 2020-1-16 08:17 AM 發表

手停口停
買現股

美股仲可trade 不受農力假左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tdftrey76 於 2020-1-15 11:45 PM 發表

被美國列入黑名單的內地人工智能初創企業曠視科技,據報已獲港交所(0388)批准上市。

《路透》引消息續指,曠視擬計劃農曆新年後啟動招股程序,料集資介乎5億至10億美元(約39億至78億港元)。

https://www.hk01.com/%E8%B2%A1%E7%B6%93%E5%BF%AB%E8%A8%8A/418481/%E6%9B%A0%E8%A6%96%E7%A7%91%E6%8 ...
人工智能,慨念應該有得炒

引用:
原帖由 alanlee818 於 2020-1-16 08:25 AM 發表

人工智能,慨念應該有得炒
呢間好似做 人面識別
傷港人唔鍾意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柭 於 2020-1-16 08:17 AM 發表

手停口停
X 2 ...

希望多一隻9毛9...

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]