• 瀏覽: 5,035
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
佢哋開茶餐廳,係深圳個邊好富貴,但都唔夠 full paid 一層兩房二手!
山旯旮又唔想買,點好?

無樓就結唔到婚,生唔到仔!

點可以令銀行批貸款?佢本身做外貿的,大公司,份工好穩定!

熱賣及精選
個女仔話唔想等到三十五做高齡產婦,好易生白痴仔!

仲有係,佢借唔到錢,就吼住我哋係大陸搬唔到返香港個幾十萬!
我哋拎唔到返香港啫!但都可以上網買D大陸野,集運來港,做咩要借錢俾佢個仔?

咁多人睇過貼,都諗唔到計?唔係呀?

一間六七百萬房 租六千銀

租二年生左仔先買  到時三百萬賣到又怕你吾敢買

引用:
原帖由 pk2628r 於 2021-9-12 03:20 AM 發表

一間六七百萬房 租六千銀

租二年生左仔先買  到時三百萬賣到又怕你吾敢買
至弊條女,講明無樓唔肯嫁!大陸女仲市儈過港女!

為什麼職位咁好,年薪3、4十萬都唔肯借錢俾佢?三十幾歲仔,咁高人工,已經好好啦!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-9-11 10:33 PM 發表

佢哋開茶餐廳,係深圳個邊好富貴,但都唔夠 full paid 一層兩房二手!
山旯旮又唔想買,點好?

無樓就結唔到婚,生唔到仔!

點可以令銀行批貸款?佢本身做外貿的,大公司,份工好穩定!
好富貴但唔夠錢 full paid 一層兩房二手?樓主對「富貴」嘅定義都幾鬆!

引用:
原帖由 kennykenny3245 於 2021-9-17 06:49 PM 發表

好富貴但唔夠錢 full paid 一層兩房二手?樓主對「富貴」嘅定義都幾鬆!
佢哋係洗錢方面好富貴!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-9-17 06:58 PM 發表

佢哋係洗錢方面好富貴!
一個月可以洗幾多?

引用:
原帖由 hl1723 於 2021-9-18 05:01 PM 發表

一個月可以洗幾多?
一次旅行,一家三口加女友,洗咗廿萬!

通常只有冇資格買深圳樓,沒有聽過銀行不批貸款

引用:
原帖由 yee8688 於 2021-9-19 11:55 AM 發表

通常只有冇資格買深圳樓,沒有聽過銀行不批貸款
銀行唔批. 就系因為資格唔夠.

引用:
原帖由 BitA099 於 2021-9-26 01:06 PM 發表

銀行唔批. 就系因為資格唔夠.
銀行話無額度,中介叫佢買沙頭角,龍崗,光明區... 一手樓盤立即辦貸款,銀行有職員係到,有職業個類資料,可以即時開戶,銀行都不用走多轉!

但佢唔想個仔住咁遠!想買附近的二手樓,最好係同一小區!

生仔只要一男一女行埋就得架喇,結婚同買樓只係啲人強迫症發作啫

主題標籤 #貸款
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]