• 瀏覽: 3,788
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
+6
睇番今日個市。。。開25471。。。低25458。。。高25808。。。收25787。。。成交1205億。。。近期阻力位破晒。。。結果整日行左個大陽燭。。。基本上今日咩位入牛都賺到。。。呢D市最舒服唔洗諗咁多。。。大家同一方向。。。望住下一個目標265。。。就係咁簡單

股神
ok

第一

oh,又搶左

夜市 都想燈埋  功高勞苦

有冇牛過夜

引用:
原帖由 大北997 於 2021-10-19 08:42 PM 發表
有冇牛過夜
牛過。。。可以食大浪

鼠b依排好勤力

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-19 08:45 PM 發表

牛過。。。可以食大浪
good luck

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-19 08:34 PM 發表
睇番今日個市。。。開25471。。。低25458。。。高25808。。。收25787。。。成交1205億。。。近期阻力位破晒。。。結果整日行左個大陽燭。。。基本上今日咩位入牛都賺到。。。呢D市最舒服唔洗諗咁多。。。大家同一方向。。。望住下一個目標265。。。就係咁簡單
鼠B今次fatfat啦

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-19 08:34 PM 發表
未見大成交

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-10-19 09:05 PM 發表

未見大成交
聽日又升500喎聽講

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-19 20:34 發表
你坐穩少少...

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-10-19 09:16 PM 發表

聽日又升500喎聽講
邊個講?你?

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-10-19 09:31 PM 發表

邊個講?你?
鼠B咪講左升囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]