• 瀏覽: 735
  • 回覆: 15
當中包含了誤導,欺瞞,不誠實嘅元素。需然話牛唔飲水唔㩒得牛頭低,但係被氹入天仙局,責任始終在佈局嘅人身上,只是受害人有口難言吧。

熱賣及精選
引用:
原帖由 19天下 於 2021-9-19 10:51 AM 發表

當中包含了誤導,欺瞞,不誠實嘅元素。需然話牛唔飲水唔㩒得牛頭低,但係被氹入天仙局,責任始終在佈局嘅人身上,只是受害人有口難言吧。
願者上釣,無計

引用:
原帖由 特朗狗 於 2021-9-19 10:53 AM 發表

願者上釣,無計
證明左美國造得出既, 中國都造得出

更厲害

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-19 11:04 AM 發表

證明左美國造得出既, 中國都造得出
中國都開始有金融武器

幫懂屎衰贏,不過恆大仲有資產,雷曼乜叉都無。

引用:
原帖由 lttsang888 於 2021-9-19 11:30 AM 發表

幫懂屎衰贏,不過恆大仲有資產,雷曼乜叉都無。
恆大有地..但D地會唔會都已經按成左現金??
會唔會係咁?? 所以實際係冇得賣???
之前睇到話大灣區地都2萬億...但隻股得300億???
定其他原因????
D地冇人想接貨????
得過自己話值咁多錢???

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-9-19 11:33 AM 發表

定其他原因????
D地冇人想接貨????
有鬼人肯接,個個都想變渣先接。不過樓有限跌令跌夠15%好地方就應該有人要。最終理財產品最危。

妖,美國佬大話殺人又點喇! 唯利是圖係奸商行為, 蛤乸隨街跳。

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-9-19 11:33 AM 發表

定其他原因????
D地冇人想接貨????
3333先有地…恆財係金融公司

引用:
原帖由 19天下 於 2021-9-19 10:51 AM 發表

恆大更絕,唔只街外人,連員工都食埋

引用:

定其他原因????
D地冇人想接貨????
恒大條數最終有幾大??
如果真係二萬億, 咁大財富負效應, 地價又會跌幾多?
相信現階段無人敢接

企業債是複雜的投資產品

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-9-19 05:50 PM 發表

恒大條數最終有幾大??
如果真係二萬億, 咁大財富負效應, 地價又會跌幾多?
相信現階段無人敢接
大陸有限跌令,限漲令

robbery

主題標籤 #投資
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]