• 瀏覽: 3,118
  • 回覆: 36
😎

熱賣及精選
以後都聽晒沈大屍話

回覆 引用 TOP

下,佢早兩日先話匯豐買左call 睇32-33,佢話升完呢次再急跌先到20,到時係年尾到下年頭

我聽新城電台 佢星期五講嫁 話未見底啊

回覆 引用 TOP

大C唔係次次都中。不過佢好鐘意提及自己估中過d,唔中就唔提。問題是唔少其他財演可能比佢更差更不濟,所以人稱佢做大C。

阿爺都話國慶前點都要銀彈放下煙花賀下架啦

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

回覆 引用 TOP

全靠佢😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kelvinmf 於 2020-9-28 07:04 PM 發表

下,佢早兩日先話匯豐買左call 睇32-33,佢話升完呢次再急跌先到20,到時係年尾到下年頭
我聽到同你一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-9-28 08:55 PM 發表

大C唔係次次都中。不過佢好鐘意提及自己估中過d,唔中就唔提。問題是唔少其他財演可能比佢更差更不濟,所以人稱佢做大C。
大C話教你投資技巧&技術,不是講冧巴,教你股輪功終身授用 ,最后多謝你訂月月費

回覆 引用 TOP

大C常道禾叫你買果d全部贏錢,或說要耐性揸住佢先,長遠政策必定升!

回覆 引用 TOP

道指已經拋離港股超過4000點

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-28 09:36 PM 發表

道指已經拋離港股超過4000點
鬼叫佢係金融大佬

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-9-28 09:42 PM 發表

鬼叫佢係金融大佬
聽人講已經滅國,點解仲有股市架?

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-28 09:55 PM 發表

聽人講已經滅國,點解仲有股市架?
香土個個朱西迪上身,只會抹黑講大話,唱衰港股一文不值

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-9-28 09:57 PM 發表

香土個個朱西迪上身,只會抹黑講大話,唱衰港股一文不值
朱生又講過美國已經滅國咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]