• 瀏覽: 1,026
  • 回覆: 25
我同媽媽買了5號仔,因佢利息高過人民幣定期。我會私下俾番息佢,免佢受吾住打擊……。
但滙豐咁樣做,等於放火自殺!衰到無朋友。🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

唔得呀, 唔可以多過4個人聚集

引用:
原帖由 0101 於 2020-4-1 08:03 PM 發表

我同媽媽買了5號仔,因佢利息高過人民幣定期。我會私下俾番息佢,免佢受吾住打擊……。
但滙豐咁樣做,等於放火自殺!衰到無朋友。🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 ...
睇埋呢個星期,睇佢還唔還錢,除淨左人地,唔比息,痴媽根

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 0101 於 2020-4-1 08:03 PM 發表

但滙豐咁樣做,等於放火自殺!衰到無朋友。🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 ...
匯豐銀行唔派息上曬電視,你媽媽一定知喎

XX苦主大聯盟

回覆 引用 TOP

仲衰老千股,明搶

回覆 引用 TOP

引用:

記得送上白菊花

回覆 引用 TOP

雷曼之後又一新聞,今次股災個名叫,抄股抄會燶,唔窮都褲穿洞

回覆 引用 TOP

匯豐彩你都傻 加多句有本事咪去證監會投訴囉

正仆街,除完淨唔派息,玩弄股東

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2020-4-1 10:24 PM 發表

匯豐彩你都傻 加多句有本事咪去證監會投訴囉
好快除牌。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PLKLSPC 於 2020-4-1 10:06 PM 發表

唔得呀, 唔可以多過4個人聚集
佔領中環?

回覆 引用 TOP

預埋我 我都係苦主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-4-1 10:09 PM 發表

睇埋呢個星期,睇佢還唔還錢,除淨左人地,唔比息,痴媽根
佢有壓力,我們D股息才有望啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 革命小薯 於 2020-4-1 10:10 PM 發表

匯豐銀行唔派息上曬電視,你媽媽一定知喎
佢打左俾我,我話私人俾番佢,佢就無野啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]