• 瀏覽: 1,472
  • 回覆: 35
牛市來了

話說我落樓下茶餐廳食Lunch

點知見到,隔離檯個呀伯,都用手機睇香討財經版,參考各位師兄的意見去投資

恆指仲唔直上30000點?

佢個畫面係橙色,堅係鄉土喎……

😂咁搞笑,淨間佢見自己被影左相,上來鬧你,一定上西方日報啦😂

Hi, 我就係相中的阿伯

回覆 引用 TOP

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 太子沉睡的巨龍 於 2020-7-3 02:52 PM 發表

牛市來了

點知見到,隔離檯個呀伯,都用手機睇香討財經版,參考各位師兄的意見去投資

茶餐廰臥虎藏龍

呢啲分分鐘個倉有幾千萬貨

引用:
原帖由 核心清涼的裙 於 2020-7-3 02:57 PM 發表

茶餐廰臥虎藏龍

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

睇唔睇到呀伯個倉有幾多錢貨?

回覆 引用 TOP

其實佢就係「大戶動向」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lawch07 於 2020-7-3 02:53 PM 發表

佢個畫面係橙色,堅係鄉土喎……
會員@彭慧中 彭慧中

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-7-3 04:10 PM 發表

會員@彭慧中 彭慧中
彭慧中明顯係媽咪麵啦,年紀有咁大?

引用:
原帖由 太子沉睡的巨龍 於 2020-7-3 02:52 PM 發表

牛市來了

你自拍?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]