嘩,吊,任達華,在大閪灣區中山樓盤,比人直插,流晒蚊飯

本主題由 kingofwind 於 2019-7-20 02:05 PM 關閉

嘩,吊,任達華,在大閪灣區中山樓盤,比人直插,流晒蚊飯 E-mail 此主題給朋友

吊佢老美暴民,,肛門都唔插,係咪想用刀插空部,,拖去打靶啦

熱賣及精選
這就是垃圾中國暴徒.................................

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
香港標準 : 
暴徒 係無刀既 ~ 
出刀既係 恐佈分子 ~ 

市場缺水,無錢找數

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-7-20 12:39 PM 發表

這就是垃圾中國暴徒.................................
華哥,直插,大9鑊

引用:
原帖由 幻海 於 2019-7-20 12:42 PM 發表

華哥,直插,大9鑊
唔好呀........無啦.....無啦......港股玩猿啦........無啦.....

支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
引用:
原帖由 superglue 於 2019-7-20 12:40 PM 發表

香港標準 : 
暴徒 係無刀既 ~ 
出刀既係 恐佈分子 ~ 
香港班廢青,,係出條9,,日日夜夜強暴班靚妹,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maskaki 於 2019-7-20 12:40 PM 發表

市場缺水,無錢找數
今日大件事,大閪灣區,出事啦,直插肛門

回覆 引用 TOP

大灣區機會處處lol

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-7-20 12:43 PM 發表

唔好呀........無啦.....無啦......港股玩猿啦........無啦.....
難美樓,出屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三歲開始跑全馬 於 2019-7-20 12:45 PM 發表

大灣區機會處處lol
比人插嘅雞會?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-7-20 12:43 PM 發表

頂住呀。。。領導

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-20 12:46 PM 發表

頂住呀。。。領導
我......我頂住啦............靠.....靠梨啦.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三歲開始跑全馬 於 2019-7-20 12:45 PM 發表

大灣區機會處處lol
大鑊啦,毒男點去大閪灣,吊閪吖?

大陸恐怖分子遲早落黎搞暴徒

72 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。