註冊 登入

連 939建行咁大隻牛龜股都畀萬人推貼置頂整到逆市獨跌...

連 939建行咁大隻牛龜股都畀萬人推貼置頂整到逆市獨跌... E-mail 此主題給朋友

唔通香討竟有如此大威力,跌吉力場... 大大增加大戶上跌吉傳聞(賣牛熊期指期權), @JP MORGAN... 而工傷銀行升緊...

市值
1,514.629B

在我安排下的, 是我加大柴火, 加劇情,  同埋我都多個用分身投票.
實驗結果出盧:

精選樓盤
而香討打手同大戶究竟有沒聯系是一個謎值得得閒研究下...

回覆 引用 TOP

結果令人驚喜成幾百人投票

回覆 引用 TOP

好貼沒人理

回覆 引用 TOP

我又發功

回覆 引用 TOP

教官教炒股, 教唔教演戲,幾錢一堂 

引用:
原帖由 西海王 於 2019-5-15 05:05 PM 發表

唔通香討竟有如此大威力,跌吉力場... 大大增加大戶上跌吉傳聞(賣牛熊期指期權), @JP MORGAN... 而工傷銀行升緊...

市值
1,514.629B

在我安排下的, 是我加大柴火, 加劇情,  同埋我都多個用分身投票.
實驗結果出盧: ...
我做過一個研9, 你去ccass web將3988同939個daily closing price 升跌%差距...........扣除除剩日...........留意00, 03, 08果段時間.............

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

又曰: 莫道石人一隻眼, 貶值民幣天下反...
引用:
原帖由 西海王 於 2019-5-15 08:01 PM 發表

教官教炒股, 教唔教演戲,幾錢一堂 
好多人睇,好多人跟,好多人讚。就係無人里你

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-5-15 08:07 PM 發表

我做過一個研9, 你去ccass web將3988同939個daily closing price 升跌%差距...........扣除除剩日...........留意00, 03, 08果段時間.............
狗仔, 我等緊教官FEEDBACK, 教官一時扮到自己是受害者, 一時自大狂話人廢, 一時以為對家有貨, 佢中晒降頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁原始的腳毛 於 2019-5-15 08:28 PM 發表

有你回就以一敵百, 我其實只要教官一個FEEDBACK, 睇下同大戶有沒關係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁原始的腳毛 於 2019-5-15 08:28 PM 發表

心虛的人不敢推貼

回覆 引用 TOP

中童半價只是狙擊一個對手, 而我是想證明大戶或AI 存在, 教官是我認為接近大戶的一步,  大戶按一下掣只知道散戶持倉, 但不主動出擊, 被動如何叫人或教人玩期指期權或牛熊...教官有好多分身, 每個有不同功能, 不同粉絲.  教官點石成金, 可比大行報告,  唱邊隻, 邊隻就跌, 吸引我關注
我知佢曾經瘋狂打擊股海或MODEL 3 , 消除對手或其他打手, 想獨佔跌吉肥豬肉

回覆 引用 TOP

佢出939 這投票貼吸引咁多人回, 沒人發功, 不可能做到咁,  教官有時心細如塵 背後唔似幾條私下朋友組織成全職團伙炒股兼職打手...

回覆 引用 TOP

一個莫名其妙的豬兜名, 咩9個膠袋, 幾日間號召幾百人投票, 幾百人討論, 幾萬人睇...邊個跌吉網紅得, 普通人出貼一陣就石沉大西洋海底,  好明顯有人浪著個貼討論, 你認為佢只是路人甲2打6 , 背後一定有人發功, 唔信邊個出投票貼試下, 如果是佢分身, 我一眼認出

回覆 引用 TOP

教官終於開金口

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。