• 瀏覽: 4,590
  • 回覆: 54
  • 追帖: 8
1.有人就有是非
2.有錢係唔會齊齊搵
3.有錢梗加唔會日日上香討同你留言, 教你買賣
4.無目的唔會響網上咁勤力, 日日比人小都出帖
5.股海係打手
6.我上年整年叫你地唔好博返彈.
7.今年, 就買正股啦, 不要沽空啦.
完.

幾時平貴都唔識分
熱賣及精選
熊衫未到

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

我們一齊GOGOGO,

幾時平貴都唔識分
正。。。。

回覆 引用 TOP

支持

引用:
原帖由 升你老美 於 2019-2-1 05:09 PM 發表

1.有人就有是非
2.有錢係唔會齊齊搵
5.股海係打手
完. ...
等你返嚟好耐啦

回覆 引用 TOP

見牛証冇人買都已經知好友入晒正股

引用:
原帖由 升你老美 於 2019-2-1 05:09 PM 發表

1.有人就有是非
2.有錢係唔會齊齊搵
5.股海係打手
完. ...
1. 有人就有燈
2. 有錢齊齊搵
3. 日日出膠post
4. 阿海係女人
5. 上年市跌
6. 今年市升

回覆 引用 TOP

引用:

1.有人就有是非
2.有錢係唔會齊齊搵
5.股海係打手
完. ...
身體力行,輸嬴自理

幾時平貴都唔識分
30000點有無機3月前見👉🏻👈🏻

引用:
原帖由 Cclam0512 於 2019-2-1 08:39 PM 發表

30000點有無機3月前見👉🏻👈🏻
我反而覺得3月先到3萬點,業績期就玩野

唔估住,睇定d。
上落又得,單邊升又得。270-280磨你兩個月都得。係唔似落240

幾時平貴都唔識分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 升你老美 於 2019-2-1 06:53 PM 發表

9278931 身體力行,輸嬴自理
升兄,年三十及初四有無得大跌買股?

引用:
原帖由 davidchan012 於 2019-2-1 09:05 PM 發表

升兄,年三十及初四有無得大跌買股?
短線問股海,佢先答到,我無能為力尼d隨機野。

幾時平貴都唔識分

回覆 引用 TOP

升得多,照<估>係會回調,
但通常又會估錯,所以唔好玩

幾時平貴都唔識分
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]