註冊 登入

初7恆指升定跌

初7恆指升定跌 E-mail 此主題給朋友

預祝各位生日快樂, 恭喜發財

有人話恆指今年會升穿3萬4,
有人話熊2, 3今年開始.....太遠了
明日初七升定跌?
請各位投票, 供跌吉朋友參考一吓

回覆 引用 TOP

投票項目 ( 單選, 截止時間為 2019-2-11 04:00 PM ) 參與人數 259

1. 升500點以上
2. 升300點以上
3. 升100點以上
4. 升跌不大, 100點內上落
5. 跌100點以上
6. 跌300點以上
7. 跌500點以上
跌啊啊啊啊

回覆 引用 TOP

每次投票都好準, 希望明天吾會例外

回覆 引用 TOP

我原本覺得係跌,但太多人買重熊扮睇升,希望裂口升500, 5分鐘內跌1000點,好淡通殺

希望路過嘅人都投票.....
投票率愈高, 準確度愈高
亦反影到跌吉brother各位心態

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-2-10 06:31 PM 發表

我原本覺得係跌,但太多人買重熊扮睇升,希望裂口升500, 5分鐘內跌1000點,好淡通殺
好理想的願望
的確好多人口不對心

回覆 引用 TOP

開跌

回覆 引用 TOP

明顯係跌

回覆 引用 TOP

4小時後, 查看590人, 投票未夠100人, 反應一般

睇升嘅大約有 45.46%
無升跌嘅大約有 16.67%
看跌嘅大約有 37.88%

最多人投係…….升300點以上

回覆 引用 TOP

gogogo, 有睇ig都知,聽日又係升啦。

回覆 引用 TOP

肯定跌500點以上。信我!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-2-10 06:31 PM 發表

一睇就知C兄 long咗兩邊,咁天日一於200點內橫行到收市啦~🙏👌😎

回覆 引用 TOP

跌500無走雞

回覆 引用 TOP

Down down

回覆 引用 TOP

我了解trump此人性格, 無實質利益到手, 是不會停的
所以貿戰難以在本月達成協議
不過因為自身利益, 暫時可能會作出讓步....
限期可能再拖長, 或減少徵稅...不過貿戰仍會長期繼續

市場應該知道清楚, 利淡居多
不過大戶點會益你....只要佢夠指彈.....隨時興風作浪, 你懂的

32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。