• 瀏覽: 4,047
  • 回覆: 29
我估$8.5

引用:
原帖由 kk8884 於 2020-3-10 08:44 AM 發表

我估$8.5
今日最高8.3X,隨著美期企穩,HSF開始沽壓減退,先食較好,等恆指上到近24540再買較好.

請注意我在這網發表的,純粹是個人的見解,當提到某些看法時,那都我自己的印象及瞭解,這世界之美好是在於各人皆有不同的想法,信仰和喜惡。你與我的不同,並不重要。

回覆 引用 TOP

但美股期貨,繼續下跳900點左右,我估聽日港股會繼續下挫,7500會去到$8.7

回覆 引用 TOP

如果恒指去到21000,7500可以升到$10嗎 ?

已經是9.25

請注意我在這網發表的,純粹是個人的見解,當提到某些看法時,那都我自己的印象及瞭解,這世界之美好是在於各人皆有不同的想法,信仰和喜惡。你與我的不同,並不重要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk8884 於 2020-3-12 10:32 PM 發表

如果恒指去到21000,7500可以升到$10嗎 ?
請問是否會食糊先?
我諗住食一半.

回覆 引用 TOP

全數沽清,數錢中

多謝師兄介紹

回覆 引用 TOP

股市,估市,我都係估估吓姐,今次你叻仔,我返嚟工,錯過咗大時代,無出到,即插返落嚟,唉 !

回覆 引用 TOP

今次我再發功先。
我估下星期恒指先升一,二百點,然後就五百,五百咁插落去22000。
今次我的7500,目標喺$10.5

引用:
原帖由 kk8884 於 2020-3-14 08:58 AM 發表

今次我再發功先。
我估下星期恒指先升一,二百點,然後就五百,五百咁插落去22000。
今次我的7500,目標喺$10.5
現價又再9.1X,我沒有信心會大插,走了又無謂再追,祝你大贏.
20K的恆指,肯定是大位,應該會反彈再插,但又估不到美國一玩野港囡又變成提款機,失了機會矣.

引用:
原帖由 cosisi 於 2020-3-16 03:35 PM 發表

現價又再9.1X,我沒有信心會大插,走了又無謂再追,祝你大贏.
20K的恆指,肯定是大位,應該會反彈再插,但又估不到美國一玩野港囡又變成提款機,失了機會矣. ...
這刻的我,估計個市會落到21000啦,因為個疫症好似上緊,未回落,於是影响大家情緒及經濟。
你幾錢放的 ?

引用:
原帖由 kk8884 於 2020-3-16 06:43 PM 發表

這刻的我,估計個市會落到21000啦,因為個疫症好似上緊,未回落,於是影响大家情緒及經濟。
你幾錢放的 ?
8.9,不過已經有兩萬落袋,好滿足。

引用:
原帖由 cosisi 於 2020-3-16 11:16 PM 發表

8.9,不過已經有兩萬落袋,好滿足。
恭喜師兄啦,赢錢。
你有無再入其他股 ?

引用:
原帖由 kk8884 於 2020-3-17 07:34 AM 發表

恭喜師兄啦,赢錢。
你有無再入其他股 ?
昨日1.99入了347,

30K,因為已經係三年底,點都會彈一彈,目標10%,約2.2

回覆 引用 TOP

7500在$9.6,先出一萬股。
因好多國家封城,我估4月經濟活動最恐佈,這刻估個市,有机會4月中落到20000點,之後先可以慢慢升返上嚟

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]