• 瀏覽: 20,310
  • 回覆: 43
好似好平想請教入得貨未?

熱賣及精選
引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-5-23 10:08 PM 發表

係咪最低價應該無人會知

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-5-27 07:25 AM 發表

係咪最低價應該無人會知
股價$13左右好硬浄,預備破頂 😊 未有貨就好入定。信不信由你 。

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-6-26 02:02 PM 發表

股價$13左右好硬浄,預備破頂 😊 未有貨就好入定。信不信由你 。
我有貨,係$12個幾

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-6-26 10:18 PM 發表

我有貨,係$12個幾
恭喜你,今日曾經試過13.5 你沽左貨未

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-6-27 08:35 PM 發表

恭喜你,今日曾經試過13.5 你沽左貨未
吉利汽車(00175)宣布,與花旗環球金融亞洲訂立融資協議,據此,該公司獲延長一筆本金額最高達3億美元為期三年的定期貸款融資。
該筆貸款融資將主要用於現有債務再融資及一般企業用途。

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-6-27 08:39 PM 發表

吉利汽車(00175)宣布,與花旗環球金融亞洲訂立融資協議,據此,該公司獲延長一筆本金額最高達3億美元為期三年的定期貸款融資。
該筆貸款融資將主要用於現有債務再融資及一般企業用途。 ...
百度舉行《AI開發者大會》,宣布跟吉利汽車(00175)達成戰略合作,雙方會在無人駕駛等領域有合作。

董事長李彥宏在大會上表示,跟吉利達成戰略合作,雙方會在智能網聯及無人駕駛等領域有合作,吉利自博越PRO

的SUV開始,旗下汽車會搭載百度AI車載系統。

此外,百度在大會上展示無人駕駛技術,包括透過手機應用程式,遠程啟動汽車,亦可以「人車分離」汽車自動排隊等,形容可以讓部分人實現「最後1公里自由」。李彥宏表示,已取得多家車企定單,今年會實現量產

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-7-3 02:40 PM 發表

百度舉行《AI開發者大會》,宣布跟吉利汽車(00175)達成戰略合作,雙方會在無人駕駛等領域有合作。

董事長李彥宏在大會上表示,跟吉利達成戰略合作,雙方會在智能網聯及無人駕駛等領域有合作,吉利自博越PRO

的SUV開始,旗下汽車會搭載百度AI車載系統。

此外,百度在大會上展示無人駕駛技術,包括透過手機應用程式,遠程啟動汽車,亦可以「人車分離」汽車自動排隊等,形容可以讓部分人實現「最後1公里 ...
最壞時期已經過去

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-7-3 02:41 PM 發表

最壞時期已經過去
今天繼續向上衝

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-7-4 10:17 AM 發表

今天繼續向上衝
花X銀行報告吹淡 ,成交就越多!你們自己諗點解?
原因得一個 🧐

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-7-5 02:05 PM 發表

原因得一個 🧐
點解呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-7-5 02:05 PM 發表

原因得一個 🧐
點解?
你啲貨幾錢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-5-23 10:08 PM 發表

我都想但有啲驚

引用:
原帖由 kaka2018 於 2019-7-6 08:00 AM 發表

我都想但有啲驚
市場報告影響有限,我睇最遲星期一下午就會升返😬 ,我對吉利好有信心,如果你驚就沽曬佢囉。唔信勿插,個人睇法

引用:
原帖由 公司中心的肚臍 於 2019-7-6 10:53 PM 發表

市場報告影響有限,我睇最遲星期一下午就會升返😬 ,我對吉利好有信心,如果你驚就沽曬佢囉。唔信勿插,個人睇法
2小時33分鐘前
【Now財經台】大和資本稱,對7月和8月汽車行業銷售看法審慎。

大和資本稱,根據汽車行業協會數據,6月中國乘用車銷售跌8%,而本土品牌吉利汽車(00175)6月銷售跌29%,因為在經銷商層面去庫存,但該行認為,吉利按照「國六」排放標準的汽車已部署好,迎接下半年市場復蘇,故維持「吉利」買入評級,目標價18元。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]