• 瀏覽: 9,889
  • 回覆: 83
  • 追帖: 2
+13
有圖有真相

3 層4房車房連後花園。

附件

AF27D794-1DF8-4371-900E-CAF83968D1EE.jpeg(268.8 KB)

054B1CEC-F071-4BAA-B140-02B81E99CA94.jpeg(274.75 KB)

2536176D-7474-4BEC-8B97-FBA4F9B99484.jpeg(199.01 KB)

9BC41E6C-9266-40C0-9D16-1D45B5E2093A.jpeg(184.39 KB)

人生勝利組

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2022-4-25 13:15 發表
有圖有真相

買地養一大班女庸唔洗做
! 望住泳池有人喂生果

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2022-4-25 13:15 發表
有圖有真相

呢啲係咪揾香港啲水魚買?
你睇間嘢背景空曠到乜都無咁,山旮旯過山旮旯。
喺香港,你不如問古洞啲村屋幾錢?

成百年歷史,都不知有多少隻住客住緊

先唔計稅,好多人去到外國做低下工作做唔到樓按,
如果有700萬HKD Cash,
香港買700萬樓 70萬首期,買完有500萬慢慢搣
外國買樓就700萬首期,買完去包餅賺10鎊時薪維持生計

古堡都買到啦

引用:
有圖有真相

7球野係非洲大草原可以買百萬呎獨立屋加草原添

引用:
原帖由 benson1999 於 2022-4-25 16:21 發表

呢啲係咪揾香港啲水魚買?
你睇間嘢背景空曠到乜都無咁,山旮旯過山旮旯。
喺香港,你不如問古洞啲村屋幾錢?
要對比,係在外國離市中心半個小時車程,十分鐘車程有20萬呎以上商場,和有公共交通在小時內可到CBD..

$700港幣在呢D條件下可買到外國什麼物業???

香港做樓奴,外國有人餵🍇

引用:
原帖由 lung_block 於 2022-4-25 16:42 發表

要對比,係在外國離市中心半個小時車程,十分鐘車程有20萬呎以上商場,和有公共交通在小時內可到CBD..

$700港幣在呢D條件下可買到外國什麼物業???
唔知你有無揸車
中環去西貢都係三十幾分鐘
西貢十分鐘可到將軍澳/沙田,兩邊都有過200萬呎商場(群)

同埋,曼城?應該同珠海澳門比。

引用:
原帖由 真會回覆 於 2022-4-25 16:54 發表

唔知你有無揸車
中環去西貢都係三十幾分鐘
西貢十分鐘可到將軍澳/沙田,兩邊都有過200萬呎商場(群)

同埋,曼城?應該同珠海澳門比。
你講珠海都好俾面。
香港人真係好搞笑,笑自己人/大陸佬買山旮旯,但轉個頭又賣香港樓去買人哋啲高溢價山旮旯村屋,笑撚死人

引用:
原帖由 dragonraja52 於 2022-4-25 16:32 發表
先唔計稅,好多人去到外國做低下工作做唔到樓按,
如果有700萬HKD Cash,
香港買700萬樓 70萬首期,買完有500萬慢慢搣
外國買樓就700萬首期,買完去包餅賺10鎊時薪維持生計
外國買間300左右400慢慢搣都得既,香港比完70都要供架

記住留返十多萬。買定幾支ak47 防身。一定有用。信我。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]