• 瀏覽: 900
  • 回覆: 15
技術上 CCL 掂頂即倒跌係典型既假突破走勢

1819年頂用左3年先返家鄉
今次係縮表加息 加上香港基本因素改變下絕對唔係講笑

都係嗰句: 酒呀!!!

熱賣及精選
核爆式上升0.1,各位AA可以同業主分享喜訊啦!

哈哈…香港地大把租客,做乜要走?有人想信20年計劃,繼續痴痴地等🤭🤭由香港第一屆特首等到依家,一早做業主既已經上晒岸…係一啲一心諗住平少少就即刻上車個d心急唧!有人租洗乜驚呀?🤣🤣想趕尾班車個d就要急喇!5,6百萬樓都就嚟無…唔信可以繼續交住租等既🤭🤭

引用:
原帖由 快樂平實人 於 2021-11-5 04:32 PM 發表

哈哈…香港地大把租客,做乜要走?有人想信20年計劃,繼續痴痴地等🤭🤭由香港第一屆特首等到依家,一早做業主既已經上晒岸…係一啲一心諗住平少少就即刻上車個d心急唧!有人租洗乜驚呀?🤣🤣想趕尾班車個d就要急喇!5,6百萬樓都就嚟無…唔信可以繼續交住租等既🤭🤭
有人租等於唔會跌?
你連基本價格關係都唔知
Google下先啦

大升來緊

引用:
原帖由 MS-06F-ZAKU 於 2021-11-5 04:27 PM 發表

強力反彈
10個趣

引用:
原帖由 MS-06F-ZAKU 於 2021-11-5 04:27 PM 發表

又一個賣自住等跌的炒家😂

恆地真金白銀508億投資地產項目,一時升跌已經唔care.
淡淡你慢慢等跌3、5、7成啦!

業主唔急淡淡急,見到也可憐

樓主冇單開? 就黎餓死?

似乎真係好心急。 

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-11-5 06:43 PM 發表

似乎真係好心急。 
一通關冇得急

只有屎急

因為升所以升

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2021-11-5 06:35 PM 發表

樓主冇單開? 就黎餓死?
你都傻既 aa只會gogogo

引用:
原帖由 MS-06F-ZAKU 於 2021-11-5 07:42 PM 發表

你都傻既 aa只會gogogo
唱淡點解唔可以係AA, 恐嚇業主減價出貨

知道哂你哋龍嘢,咪响我面前耍花招

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]