• 瀏覽: 19,153
  • 回覆: 151
  • 追帖: 2
大家都係真上蓋,交通方便,價錢方面大圍應該高15-20%,你會點揀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2021-5-22 01:18 PM 發表

大家都係真上蓋,交通方便,價錢方面大圍應該高15-20%,你會點揀?
我住元朗,都覺得farm好好多,hub大量劏房,景觀同farm差好多,farm三期正對河景,已經贏哂

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-5-22 01:25 PM 發表

我住元朗,都覺得farm好好多,hub大量劏房,景觀同farm差好多,farm三期正對河景,已經贏哂
有hub既平面圖睇到?

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2021-5-22 01:18 PM 發表

必定系P farm
就算你睇勻成個新界
真係只有荃灣西配套可以同佢比較下
YOHO , 將南, 都仲差少少

引用:
原帖由 vyop 於 2021-5-22 01:27 PM 發表

有hub既平面圖睇到?
aa輕輕比我睇過,不過唔準影相,話未經証實,只是傳聞

引用:
原帖由 BayernDortmund 於 2021-5-22 01:57 PM 發表

必定系P farm
就算你睇勻成個新界
真係只有荃灣西配套可以同佢比較下
YOHO , 將南, 都仲差少少
但p farm 樓下個商場定位好似差少少,yoho mall 就睇高一線

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2021-5-22 02:07 PM 發表

但p farm 樓下個商場定位好似差少少,yoho mall 就睇高一線
點會淨係睇商場
交通 方便程度
附近嘅民生配套
大圍站基本上元勝
得罪講句
就算係YoHo hub , 都比唔上荃灣西
點同柏裝比?

Yoho都22k
應該差唔多價

大圍優勢在於一條鐵路連貫多個商場
新城巿, 又一城, MOKO

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-5-22 01:25 PM 發表

唔出奇,劏房賺到盡,買家角度細細粒容易食,應該大量開廚黑廁

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2021-5-22 02:11 PM 發表

唔出奇,劏房賺到盡,買家角度細細粒容易食,應該大量開廚黑廁
系,不過會整cheap哂成個屋苑

引用:
原帖由 andyssss 於 2021-5-22 02:10 PM 發表

大圍優勢在於一條鐵路連貫多個商場
新城巿, 又一城, MOKO
咁元朗出荃灣都係2個站12分鐘

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-5-22 02:13 PM 發表

系,不過會整cheap哂成個屋苑
要大單位yoho mid, grand yoho 大把啦,個邊反而細單位少

但OP MALL 如心 I/II 呢D都唔夠YOHO MALL黎, 出到去都無用....

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2021-5-22 02:14 PM 發表

要大單位yoho mid, grand yoho 大把啦,個邊反而細單位少
系,細單位lumpsum細,估計400呎開放廚房兩房,大約850~1000萬左右

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]