• 瀏覽: 5,079
  • 回覆: 47
下年度個個專家都睇樓市如沙士後般急升, 而家唔買, 遲d更貴

而祥益地產總裁汪敦敬表示,經濟環境估計已跌到「谷底」,但樓價只有數個百分點調整,加上低息環境持續,以及供平過租下,是買樓的好時機,否則將會如沙士後的樓價反彈。他料明年整體樓價全年上升至少5%。
https://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20201225/00204_001.html

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高
熱賣及精選
問下汪狗嘉湖細三幾時上到650萬好過啦

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2020-12-25 12:04 PM 發表

問下汪狗嘉湖細三幾時上到650萬好過啦
你放嗰時幾錢?250萬

引用:
原帖由 麻辣小王妃 於 2020-12-25 12:11 PM 發表

你放嗰時幾錢?250萬
汪狗係你老闆?

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2020-12-25 12:23 PM 發表

汪狗係你老闆?
佢話識你老婆,幾好玩

爆升

回覆 引用 TOP

反彈強勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 跑步人生 於 2020-12-25 10:37 AM 發表

下年度個個專家都睇樓市如沙士後般急升, 而家唔買, 遲d更貴

而祥益地產總裁汪敦敬表示,經濟環境估計已跌到「谷底」,但樓價只有數個百分點調整,加上低息環境持續,以及供平過租下,是買樓的好時機,否則將會如沙士後的樓價反彈。他料明年整體樓價全年上升至少5%。
https://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20201225/00204_001.html
呢d理論……正仆街
地產佬梗係叫人買樓
妄顧社會實況

汪生專業分析

回覆 引用 TOP

汪汪久...唔久又出黎發表偉論!

冷靜觀察、穩住陣腳、沉著應付、韜光養晦
善於守拙、決不當頭、抓住機遇、有所作為

回覆 引用 TOP

佢又話嘉湖3房唔會低過650萬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-12-25 10:54 PM 發表

呢d理論……正仆街
地產佬梗係叫人買樓
妄顧社會實況
下?

如果你10年前開始信aa, 你己經發過豬頭

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高