• 瀏覽: 2,684
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
我看見有好多人睇不好荃灣前景

在早幾年時 荃西三寶賣嘅時候 好像大家都睇唔好 但卻出人意表結果

柏傲灣 新界區 最貴一房

全城匯 利用一人一票方式 無得轉名 有2.25張票 成為97後票王 暫時都無人能及

海之戀 分租一間僅49呎的房屋,月租8,300元,創全港同類分租房間呎租新高紀錄。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔明表達啲咩?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-9-20 11:54 PM 發表

唔明表達啲咩?
荃灣係宇宙中心囉。

回覆 引用 TOP

直至到今次新盤映日灣 到不是好多人睇好
誰知道每次都買晒
證明左荃灣實力

新界區一房最貴應該係將軍澳

今次得果1500票,三房應該清唔到
引用:
原帖由 TW0766e612e94e 於 2019-9-21 08:26 AM 發表

直至到今次新盤映日灣 到不是好多人睇好
誰知道每次都買晒
證明左荃灣實力

啲新樓依個價錢放在深水埗咪一樣買晒,打少陣飛機啦

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-9-21 08:48 AM 發表

今次得果1500票,三房應該清唔到
今次應該會大敗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SayingLoveU 於 2019-9-21 09:02 AM 發表

啲新樓依個價錢放在深水埗咪一樣買晒,打少陣飛機啦
深水埗同荃灣差好遠,深係市區,荃係郊區

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 21/9/2019 09:18 AM 發表

深水埗同荃灣差好遠,深係市區,荃係郊區
你岩,不過年輕人的角度係荃灣係新區,而唔會簡深水埗既貧民區

依加情況係新樓呎價岩心水,你放係邊到會有人買,唔關係咪荃灣事

e家 根本 連成個香港前景 都不睇好, 老實說, 樓価不可能再升, 半年後一定跌, 經濟會反影出來, 阿爺明顯要開放深圳, 到時 自由行 丶水貨客 會少7成, 會少10萬個職位, 人工會下降!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-9-21 11:28 AM 發表

e家 根本 連成個香港前景 都不睇好, 老實說, 樓価不可能再升, 半年後一定跌, 經濟會反影出來, 阿爺明顯要開放深圳, 到時 自由行 丶水貨客 會少7成, 會少10萬個職位, 人工會下降! ...
咁又無咁恐怖,我只係覺得荃灣買唔過, 將軍澳都keep住正㗎

回覆 引用 TOP

荃湾都几好住,近机场又多直通车返大陆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SayingLoveU 於 2019-9-21 09:42 AM 發表

你岩,不過年輕人的角度係荃灣係新區,而唔會簡深水埗既貧民區

依加情況係新樓呎價岩心水,你放係邊到會有人買,唔關係咪荃灣事
荃灣都叫新區?d舊樓仲殘過深水埗,仲要一街劏房低端人口同刀手

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]