• 瀏覽: 3,520
  • 回覆: 50
https://ps.hket.com/article/2606484/%E9%8C%A6%E7%94%B0%E5%8C%97PARK%20YOHO%E5%85%A9%E5%80%8B%E6%9C%9F%E6%95%B8%20%E5%96%AE%E6%97%A5%E9%8C%843%E4%BC%99%E6%92%BB%E5%A4%A7%E8%A8%82?mtc=60037

疫情打擊,失業率升情況下,3月新盤撻訂持續,錦田北峻巒發展項目(市場推廣名稱為PARK YOHO)部分期數再新增撻訂,單日錄3伙「撻大訂」的取消交易。
成交紀錄冊顯示,PARK YOHO Genova(峻巒第2A期)今日(31日)新增2伙取消交易,當中17座16樓B室去年5月以1,148萬元售出;19座8樓A室去年7月以2,250萬元售出形式售出,兩伙同於今日終止買賣合約。
其次,PARK YOHO Milano(峻巒第2C期)的35B座9樓C室,去年8月以772.4萬元成交,同樣於今日終止交易。

記者:梁子謙

-------------

賣左幾多?撻左幾多?

熱賣及精選
引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-31 09:48 PM 發表

呢個唔同前幾日撻定貨?

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28956823&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
唔同,係今日新增3個

呢啲荒蕪地方用好平嘅補地價換返嚟,可以賣到咁嘅價錢,新地真係化腐朽為神奇。

引用:
原帖由 hesheit111 於 2020-3-31 09:50 PM 發表

唔同,係今日新增3個
咩事?呢個盤好多撻定

回覆 引用 TOP

左手交右手水班傻佬,正常

引用:
原帖由 LeeLK 於 2020-3-31 09:51 PM 發表

呢啲荒蕪地方用好平嘅補地價換返嚟,可以賣到咁嘅價錢,新地真係化腐朽為神奇。
呢D地剷商會有報應,
地價平,但賣得貴,誓要食盡30年購買力

引用:
原帖由 LeeLK 於 2020-3-31 09:51 PM 發表

所以大佬急病走咗,細佬就入冊踎咗幾年不無原因!

引用:
原帖由 何妖做柒首 於 2020-3-31 09:52 PM 發表

左手交右手水班傻佬,正常
又係左右?

回覆 引用 TOP

咩料

兩日撻六件?

開始撲水潮?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hesheit111 於 2020-3-31 09:53 PM 發表

呢D地剷商會有報應,
地價平,但賣得貴,誓要食盡30年購買力
AA埋沒良心嘅推薦都有好大功勞。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2020-3-31 10:06 PM 發表

AA埋沒良心嘅推薦都有好大功勞。
Park Yoko 何解滯銷

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-31 10:10 PM 發表

Park Yoko 何解滯銷
Location ,location ,location。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2020-3-31 10:12 PM 發表

Location ,location ,location。
值幾錢?

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-31 10:13 PM 發表

值幾錢?
本人覺得 $8xxx - $9,xxx 最多,
比後生上車咪算囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]