• 瀏覽: 1,888
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 歡哥2020 於 2019-7-25 02:24 AM 發表

佢玩謝我了
🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歡哥2020 於 2019-7-25 02:24 AM 發表

佢玩謝我了
4月的確係冇人知6-7月搞成咁,除非有幕後黑手plan左搞嘢啫

btw睇唔通都唔知係升定跌既,等下先知結果

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛
地產界肥媽

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-7-25 10:21 AM 發表

4月的確係冇人知6-7月搞成咁,除非有幕後黑手plan左搞嘢啫

btw睇唔通都唔知係升定跌既,等下先知結果
六七月呢單野係香港人嘅功勞
冇呢單野
我都相信係大升

上車樓-(筆名:房冬)上車分享,一個鍾意睇BLOG, 睇書, 睇靚模但更鍾意睇樓的比堅拿投資者, 分享下樓市怪現象......

回覆 引用 TOP

政治野,無人控制到
亦無人會諗到發展成社會分化的地步
小弟岩岩都入多左一件,但所有物業都唔會諗佢升定跌,因為暫時無出貨意欲
買賣物業心態好緊要
不過長遠都睇升,你睇下岩岩單野,居屋都可以分租,就知政府對房屋問題已經束手無策。

回覆 引用 TOP

講真,呢舖我撐汪生。
以前教我投資的老師,佢貼過幾隻10倍股,都話經濟八九成都估到,政治八九成都估唔到。而政治可以影響經濟得好緊要。你幾年前邊會諗到美國出左個侵侵,英國會脫歐,法國黃背心搞半年未完?兩個月前點會諗到香港咁亂?不過可以肯定,香港最惡劣的日子還未到...

雖不能大升 但都唔會跌得去邊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 毛毛手 於 2019-7-25 12:07 PM 發表

講真,呢舖我撐汪生。
以前教我投資的老師,佢貼過幾隻10倍股,都話經濟八九成都估到,政治八九成都估唔到。而政治可以影響經濟得好緊要。你幾年前邊會諗到美國出左個侵侵,英國會脫歐,法國黃背心搞半年未完?兩個月前點會諗到香港咁亂?不過可以肯定,香港最惡劣的日子還未到... ...
我諗唔止香港 係全球
買左嘅又唔洗太擔心
不變應萬變

回覆 引用 TOP

上次有線採訪佢,佢個樣苦過苦瓜。

回覆 引用 TOP

黃之鋒係惡魔, 一放監就搞到天下大亂

引用:
原帖由 CupidHong 於 2019-7-25 12:39 PM 發表

黃之鋒係惡魔, 一放監就搞到天下大亂
師兄,唔好亂講野
地產版版主係黃底
前兩日數字兄發表左一篇對現時地產之形勢個人感受
都比版主刪左,仲要其他師兄(問點解刪左文章)都比人一起刪埋

今天環境個個星期催淚彈同打鬥,情景十足67年暴動。當年李嘉誠在暴動之後以一成價錢買入很多地,最後成為首富。
明年今日可能李嘉誠又再大展拳腳。

引用:

佢玩謝我了
不要問只要信
汪汪go go go
Wakaka Ka

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]