• 瀏覽: 3,116
  • 回覆: 62
本主題由 miss5 於 2019-6-29 05:28 PM 關閉
認真你地有冇諗過同你條女結婚,老實講冇實力就快d生性搵多d錢上車啦,唔好浪費人時間。

人地有青春可以嫁個有錢人,活得更開心

講真長租都唔係路,250呎市區新樓都租成萬五萬六,一係帶條女出走香港,唔係真係餓死老婆溫臭屋

熱賣及精選
引用:
原帖由 復活的波仔仔=) 於 2019-6-28 08:20 PM 發表

認真你地有冇諗過同你條女結婚,老實講冇實力就快d生性搵多d錢上車啦,唔好浪費人時間。

講真長租都唔係路,250呎市區新樓都租成萬五萬六,一係帶條女出走香港,唔係真係餓死老婆溫臭屋 ...
公道啲講,都要睇天時地利人和嘅。

利申:廿六歲上車

宇宙第一癈人沈大屍成五十歲人都冇喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活的波仔仔=) 於 2019-6-28 08:20 PM 發表

講真長租都唔係路,250呎市區新樓都租成萬五萬六,一係帶條女出走香港,唔係真係餓死老婆溫臭屋 ...
應該好多都未上

回覆 引用 TOP

好多30歲男唔敢覆

引用:

人人買邊個租

大把啦 其實我覺得30歲男未有物業唔緊要
但係最緊要有心搵錢上車 而唔係好似有啲廢淡 一味話啲樓有幾貴 自己又唔努力搵錢
呢啲男人要唔要都算

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-6-29 01:38 PM 發表

大把啦 其實我覺得30歲男未有物業唔緊要
但係最緊要有心搵錢上車 而唔係好似有啲廢淡 一味話啲樓有幾貴 自己又唔努力搵錢
呢啲男人要唔要都算
香討大把

我, 但我儲緊, 儲極都追唔到樓價

回覆 引用 TOP

我老哥18歲就有full pay物業,
我廿幾歲近30猛車邊先有間供30年。

引用:
原帖由 大米缸 於 2019-6-28 08:52 PM 發表

公道啲講,都要睇天時地利人和嘅。

利申:廿六歲上車
Exactly!
我28歲結婚!27歲買樓點都好過租!

黃金期過左.就無..有D 係注定

回覆 引用 TOP

引用:

1. 支持生性搵多D
2. 青春唔代表就嫁到有錢人
3. 400萬選擇仲有, 不過真係要忍耐一下.

積極建茶倉, 閒來泡茶湯.
引用:

李嘉誠40歲先買樓。

引用:
原帖由 annabb 於 2019-6-29 03:20 PM 發表

李嘉誠40歲先買樓。
人地好命娶左個有錢老婆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]