• 瀏覽: 3,815
  • 回覆: 38
大部分AA都係話樓價gogogo,少部分就話要呃盤所以要唱淡,但係有冇遇過AA叫你唔好買樓?距離唔買嘅原因何在?唔想賺佣?定係良心發現?

熱賣及精選
老老實實真係遇過,業主反價反得太高,個aa話唔抵買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2019-3-14 02:18 PM 發表

大部分AA都係話樓價gogogo,少部分就話要呃盤所以要唱淡,但係有冇遇過AA叫你唔好買樓?距離唔買嘅原因何在?唔想賺佣?定係良心發現? ...
咪AABB lor

引用:
原帖由 wahaha97 於 2019-3-14 03:30 PM 發表

咪AABB lor
X2

呢个AA叫人唔好买
不过佢自己买

回覆 引用 TOP

當然有! 先睇完A,又殘又貴,呢間唔好買,帶你去睇B,將A射爆到體無完膚。

**此乃經典手法,如有雷同 純屬巧合

早排呢度大把AA唱跌4,5成, 叫你唔好買住喇

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2019-3-14 02:18 PM 發表

大部分AA都係話樓價gogogo,少部分就話要呃盤所以要唱淡,但係有冇遇過AA叫你唔好買樓?距離唔買嘅原因何在?唔想賺佣?定係良心發現? ...
有,不停叫我唔好買樓,話無人敢買,之後一個鐘後打黎話真係無人買架啦,有賣就趁快,遲下大獲,跌2-3成都似!
到今日,個AA又搵返我話買樓時機到了,我一野吸佢線!
正傻仔AA

回覆 引用 TOP

點解受資助住公屋既成日要咒業主燒炭負資產 成日要話打仗死人 仲嫌棄辛苦養大你既父母? 自己能力低便想人死? 自己廢都要有骨氣架

有,2012 年agent 叫我等埋689 上台先,跟住升到癲左

回覆 引用 TOP

我就係冇聽AA講買多間

回覆 引用 TOP

呢個係叫你買B,唔好買A,最終都係叫你買,我講嘅係叫人唔好買樓走去租樓呀
引用:
原帖由 jimmykiss 於 2019-3-14 03:58 PM 發表

當然有! 先睇完A,又殘又貴,呢間唔好買,帶你去睇B,將A射爆到體無完膚。

**此乃經典手法,如有雷同 純屬巧合

回覆 引用 TOP

咁你點肯定佢係AA?
引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-3-14 04:21 PM 發表

早排呢度大把AA唱跌4,5成, 叫你唔好買住喇

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

肯定你遇過。AA見到你咪會叫你唔好買樓囉,睇你個樣都係來混吉,継續住公屋,點會買。😆

回覆 引用 TOP

引用:

叫你唔買因為佢要買

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]