查看完整版本 : 全球人士認住個白婆佢會勾引他人老公走的,全城一齊罵爆這個白婆應該要報警搵警察拉左佢去坐監,起碼告佢終身監禁啦!

萬家肉肉水管 2019-1-11 04:53 AM

全球人士認住個白婆佢會勾引他人老公走的,全城一齊罵爆這個白婆應該要報警搵警察拉左佢去坐監,起碼告佢終身監禁啦!

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

油站奔放的手袋 2019-1-11 07:31 AM

會唔會佢出面仲有其他男人?

yat69 2019-1-11 08:32 AM

[quote]原帖由 [i]萬家肉肉水管[/i] 於 2019-1-11 04:53 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493236004&ptid=27965363][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
全球人認住這條白婆佢會勾引他人老公走的,明知人地有老婆架啦,都仲走埋去,真的離哂譜,咁樣的人連豬狗都不如,你們見到這條白婆,你們小心點佢勾引你們老公,佢大概30至40歲,佢個名叫pingSG,以後你們出門口落行或者乘升降機見到佢小心點,你們一定要避開佢,或者乘車見到佢和乘輕鐵見到記得要小心點這個白婆仲要騷擾住人地老公9204026 ... [/quote]

你好醜様?冇波?氹得都公唔夠開心?
定係你成日話你老公?小小事發皮氣?
成日西口西面?
佢都唔係靚架啦,你重衰過佢?
頁: [1]
查看完整版本: 全球人士認住個白婆佢會勾引他人老公走的,全城一齊罵爆這個白婆應該要報警搵警察拉左佢去坐監,起碼告佢終身監禁啦!