查看完整版本 : 馮盈盈嬲豬只值$500 麥明詩自爆500萬一晚

烏鴉白色2017 2019-1-8 10:49 AM

馮盈盈嬲豬只值$500 麥明詩自爆500萬一晚

甚麼包養價、飯局價,自古以來堪稱娛樂圈的永恆話題,最近[color=#ff0000][b]TVB節目《#後生仔傾下計》,同樣是港姐出身的麥明詩、馮盈盈與朱智賢就大爆曾經被人問價[/b][/color],朱智賢透露試過見到網上討論區,有人問佢過夜價幾錢一晚,激到佢嬲爆:「佢哋係假設我有做開呢樣嘢(陪訓),我一睇到呢啲留言就好有衝動覆番個網民:『咩叫幾多錢一晚?』大佬我唔係做呢啲㗎!」

呢個時候[color=#ff0000][b]馮盈盈忍唔住插嘴:「我知你點解咁嬲,係咪開價太低呀?我試過居然有人inbox問我$500過夜得唔得[/b][/color]。」聽到佢咁講在埸嘅嘉賓同主持都笑咗岀聲,朱智賢仲開玩笑話:「我無咁低價囉!」

之後到[color=#ff0000][b]麥明詩公開自己嘅「價目表」:「我都試過有人問我500萬一晚過夜。」[/b][/color]馮盈盈聽完即變嬲嬲豬:「我即刻封鎖嗰網民係啱,邊有理由麥明詩500萬,但我得$500一晚,一啲都唔尊重女性㗎!」陸浩明即講笑話:「起碼都$550啦。」最後朱智賢仲好霸氣咁反擊網民:「下次不如當面問我:『幾錢一晚呀?』我會答你幾錢都唔得囉!」

[url=https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2244762/馮盈盈嬲豬只值$500%20麥明詩自爆500萬一晚]https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2244762/馮盈盈嬲豬只值$500%20麥明詩自爆500萬一晚[/url]

500萬一晚? 鑲鑽石都唔得啦:smile_o16:
麥小姐一直都比人印象係喜歡誇耀自己, 呢個性格唔改好難有觀眾緣!:smile_o07:

YFC07 2019-1-8 01:55 PM

伍十蚊都比多!

siuboka 2019-1-8 02:00 PM

入呢行,冇演技丶冇歌喉,唔通為興趣或責任?;P;P

台灣小榴槤 2019-1-8 02:22 PM

500萬¥都比多佢

Filadidas 2019-1-8 02:35 PM

呢兩條渣女到底想做乜?
受過教育但行為言行真係低底!
:smile_51::smile_51::fst_015:

gemini08 2019-1-8 02:41 PM

500 萬?你俾我呀!哈哈。

kimchau 2019-1-8 04:23 PM

我比仟伍屌盈盈

carrier12 2019-1-8 04:56 PM

越南盾五百萬?

colindale 2019-1-8 05:54 PM

港女自high 發夢價

再世睹俠 2019-1-8 06:14 PM

免費都唔想屌佢兩隻嘢

doubleman 2019-1-8 08:11 PM

麥小姐最多比3000,,,,好的話比多500貼士;P

ballpro 2019-1-8 08:23 PM

5球一晚,打蓝球

淫慾九萬重天 2019-1-9 12:03 AM

垃圾港女兩條廢物

SHATINYAU 2019-1-9 01:48 AM

麥女奇醜,五百萬冥通銀紙就值

逍遙老僧 2019-1-9 09:29 AM

[quote]原帖由 [i]烏鴉白色2017[/i] 於 2019-1-8 10:49 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493085217&ptid=27959144][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
甚麼包養價、飯局價,自古以來堪稱娛樂圈的永恆話題,最近TVB節目《#後生仔傾下計》,同樣是港姐出身的麥明詩、馮盈盈與朱智賢就大爆曾經被人問價,朱智賢透露試過見到網上討論區,有人問佢過夜價幾錢一晚,激到佢嬲爆:「佢哋係假設我有做開呢樣嘢(陪訓),我一睇到呢啲留言就好有衝動覆番個網民:『咩叫幾多錢一晚?』大佬我唔係做呢啲㗎!」

呢個時候馮盈盈忍唔住插嘴:「我知你點解咁嬲,係咪開價太低呀?我試過居 ... [/quote]
500萬?咁容祖兒咪要50億!

sosadnice 2019-1-9 10:48 AM

冇樣冇身材, 500萬越南盾再除100都俾多啦
做ssp 免費傻雞都可以嘅

2006Win-Cat 2019-1-10 12:41 AM

真係慘,堂堂香港小姐又成日自吹10a高學歷要扯爛咀成日講d低級露骨野來引人討論佢。一d好作品都冇,陰公
頁: [1]
查看完整版本: 馮盈盈嬲豬只值$500 麥明詩自爆500萬一晚