查看完整版本 : PicoSure蜂巢755 or Ellanse 少女針

Xoxofaxoxo 2018-12-1 08:53 PM

PicoSure蜂巢755 or Ellanse 少女針

因為我想收毛孔又想皮膚好啲,下巴位置常長豆豆,原本諗住打少女針,但又唔知邊度打,有冇可以介紹?近日網上又講PicoSure蜂巢755好勁,所以我唔知應該做邊樣,同埋價錢差好遠嗎?麻煩各位試過PicoSure蜂巢755或者少女針可唔可以比啲意見,thx 絲打們 

sidik 2018-12-2 12:37 PM

想知too !!! 想試皮秒

wisekaka 2018-12-4 12:09 PM

兩樣都改善唔到生豆架喎
同埋少女針係令皮膚包滿同firm only

細毛孔做蜂巢pico

[[i] 本帖最後由 wisekaka 於 2018-12-4 12:10 PM 編輯 [/i]]

AhkiuCheung 2018-12-4 12:54 PM

你係咪想去凹凸洞定咩?

shanbaii 2018-12-4 02:55 PM

[quote]原帖由 [i]Xoxofaxoxo[/i] 於 2018-12-1 08:53 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=491354888&ptid=27884924][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
因為我想收毛孔又想皮膚好啲,下巴位置常長豆豆,原本諗住打少女針,但又唔知邊度打,有冇可以介紹?近日網上又講PicoSure蜂巢755好勁,所以我唔知應該做邊樣,同埋價錢差好遠嗎?麻煩各位試過PicoSure蜂巢755或者少女針可唔可以比啲意見,thx 絲打們  ... [/quote]
少女針我岩岩打完兩個月 效果極好 你有興趣真係可以介紹

前往紫色的肚臍 2018-12-4 04:52 PM

係咪同suclptra差唔多? 我見好似話好過sculptra

anniethebeauty 2018-12-5 03:47 PM

PicoSure聽落真係幾勁,不過針對黑色素、去紋身、凹凸洞等問題為主,同Laser一樣同時可以刺激皮膚膠原再生。Ellanse係打針,同Pico完全唔同喎。如果你只係想刺激皮膚膠原再生,塊面有肉可以打Hifu/ Ulthera,如果塊面比較瘦,就可以打Sculptra,除左可以刺激膠原增生,亦有效改善毛孔問題,令塊面睇落去水潤D。

Xoxofaxoxo 2018-12-5 05:04 PM

新手完全回覆唔倒😭😭😭
我係夜訓令到毛孔大左同膚色差左,謝謝其他回覆,我知道分別了,應該蜂巢似係我適合,少女針我問個一間太貴了

Xoxofaxoxo 2018-12-5 05:05 PM

shanbaii可以Pm嗎?謝謝
頁: [1]
查看完整版本: PicoSure蜂巢755 or Ellanse 少女針