查看完整版本 : 本來我只想做下Hifu療程,點知比人sell左做激光療程,做完超後悔同勁驚! 

浪漫女生 2018-12-1 01:01 AM

本來我只想做下Hifu療程,點知比人sell左做激光療程,做完超後悔同勁驚! 

本來我只想做下Hifu療程,點知比人sell左做激光療程,做完超後悔同勁驚! 
其實個顧問好切合我皮膚狀況去介紹我做激光療程既,我自己原意係想提升苹果肌同去走虎紋,
但顧問見我皮膚太薄怕格硬做Hifu有熱力會令到我皮膚受五住,做完有反效果! 
距仲分析我係有好輕微玫瑰痤瘡,但從來冇人話過我有! 我係驚距亂甘分析,想嚇我! 
但最後又中左伏,信左個顧問! 
距話我做激光療程打淡D紅色素,可以冇甘紅改善到我玫瑰痤瘡同埋有緊膚效果! 令苹果肌飽滿D!  但打完後,我心理上好驚! 
本身皮膚只係薄又冇乜炎症,而加又走去刺激塊面,因為我發覺塊面吉吉地,好似好滚甘,好五舒服! 1搽完D護膚品就有D灼傷感覺! 
係米搞衰左我D皮膚! 我真係好後悔! 

RReenn 2018-12-1 08:31 AM

其實laser都有熱力:smile_35:敷返水份mask有無好d?

sandymama101 2018-12-1 11:18 PM

買左好多course?

milktmn 2018-12-1 11:47 PM

激光都頂唔順,仲點做hifu?? 找醫生看看,不要信顧問喇,佢地成日生草藥。信d有信譽既醫生啦~

果個大烈女 2018-12-3 12:40 AM

睇左醫生未呀?

啡色一圈圈 2018-12-3 11:40 PM

唔好亂搽嘢, 做呢機搵醫生做好啲~ 
頁: [1]
查看完整版本: 本來我只想做下Hifu療程,點知比人sell左做激光療程,做完超後悔同勁驚!