查看完整版本 : 真·治療玫瑰痤瘡患者(8)

進擊的OL 2018-11-20 01:19 PM

真·治療玫瑰痤瘡患者(8)

純分享 我係玫瑰痤瘡患者
塊面好易紅 易出粒粒 有時一爆瘡就連環附近狂爆 D印紅得好勁

首先 我現在既情況已經逐步好穩定 Keep住做玫瑰痤瘡 & 保濕護理

直至到我遇到呢個人,佢話比我知玫瑰痤瘡既情況係可以慢慢改善到
佢係經朋友介紹 朋友既朋友做美容

佢開頭俾左好多意見我 有一句都幾中肯
「其實有心幫你改善既人,我諗唔多,個個都想賺你錢,比少少效果你就算」

佢比D相我睇,佢話醫過無數種問題皮膚,叫我放心交比佢
因為係朋友介紹,我都想試下,咁就去左
佢話我知 其實玫瑰痤瘡既粒粒 最好唔點去清佢
佢有種藥水(似精華多D)可以幫我一出啲粒粒就用佢導入,初頭我做左幾次,感真係覺得好work。

雖然面上還有少少痘疤..但係面紅既情況就只有用手洗面 or 抹面 卸妝既時候先會有
本人身體都算虛 以前唔知咩事 以為自己係青春痘 就飲中藥調理
又走去A記打Laser(Vbeam)每次打都似俾人打左幾千巴咁痛 唯有忍 打左3次左右開始覺得無咩效 已無再打

打份PT既錢 一半都去左護膚做美容

[[i] 本帖最後由 進擊的OL 於 2018-11-21 11:14 AM 編輯 [/i]]

進擊的OL 2018-11-20 01:25 PM

我大概做左3-4個月就穩定左皮膚,平時一熱塊面就紅到關公咁,過一陣又無事。而加已經好少,同埋我好中意食辣。開心既係。粒粒都出少左。
其實玫瑰痤瘡。最好唔好打laser,平時一熱就要搵方法散熱,由其是晚上,散到熱 皮膚抖到氣,啲粒粒已經少左作怪。

進擊的OL 2018-11-20 01:36 PM

覺得佢都幾專業,雖然佢自己一個做,sell都會有,但唔會係sell D無關痛癢,初頭我都只比單次590/680咁去做
後來負擔大左,就變相放左D錢落去,慢慢扣
分開一個月一個月咁比 有7折 輕鬆D

即使隔幾耐,一去到佢都會幫我做左皮膚分析先,話比我知今日有邊幾個Treatment岩我做,之後就開始針清,我幾欣賞佢修眉,真係幾好,修得好合我心意,做埋機,按肩頸

有一次試過生左幾粒大瘡,好痛,做完facial,即時係平左,但清個時都有D痛

進擊的OL 2018-11-20 01:41 PM

另外講下個保濕,我好中意原因因為佢係用左一舊好似冰既物體係塊面度碌,好涼好舒服

有時我會做下暗粒呀暗瘡護理,最欣賞係佢修復降紅個part做得好好,做完基本上可以出街,唔會好紅又已經消左腫

但我覺得佢個度既空間係細左D,如果佢有多D其他機做,我諗就完美

TyoFee 2018-11-20 03:20 PM

同一間?想知details

LOVEBBMIYUKI 2018-11-22 10:13 PM

似打手多d囉

Swimming企鵝 2018-11-29 06:58 PM

樓主現家做個間,可以單次消費,唔會hardsell? 大約係邊區?

kingmy 2018-11-30 09:23 PM

[quote]原帖由 [i]LOVEBBMIYUKI[/i] 於 2018-11-22 10:13 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=490942479&ptid=27861821][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
似打手多d囉 [/quote]

好明顯 哈哈
頁: [1]
查看完整版本: 真·治療玫瑰痤瘡患者(8)