查看完整版本 : [新手媽媽]荷爾蒙斑問題

liliching 2018-11-8 04:12 PM

[新手媽媽]荷爾蒙斑問題

剛剛生完bb, 做新手媽媽,成家人都好開心,但係我塊面出唒荷爾蒙斑,日日對住塊鏡都好唔開心:smile_39:,想問下各位姊妹平時用開咩去斑產品同邊間美容院做去斑好,謝謝:smile_40::smile_40:

karenxmk 2018-11-8 06:21 PM

我揾醫生打, 朋友價1500全面

RReenn 2018-11-8 06:35 PM

賀爾蒙斑好似打laser清唔到架喎

SamSamYiu 2018-11-9 04:06 PM

呢位Sis , 我曾經都有荷爾蒙斑問題,去咗好多地方打都唔得,仲要比人hard sell , 用左幾萬蚊,都好灰,之後朋友介紹我去Michiahk嗰度打,打咗幾次,感覺都幾好,重點係美容師唔hard well , 同打完一啲都唔紅:loveliness:

哈囉湯圓 2018-11-9 05:40 PM

好似睇中醫有用d:smile_41:

愛兒寶貝 2018-11-9 08:43 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

yellowfaceaunt 2018-11-9 11:08 PM

Discovery pico 可以打到呢隻斑wo 有邊有媽媽試過

Coke556 2018-11-14 08:10 PM

美容院通常都好hard sell
我卸左貨之後都係搽bio oil, 近期見到真係有淡到

ReginaLuk 2018-11-17 05:36 PM

...

[[i] 本帖最後由 ReginaLuk 於 2018-11-17 06:32 PM 編輯 [/i]]

liliching 2018-11-22 10:35 AM

多謝你,我約咗明天去試吓,我係去一間叫michia嘅試做,希望可以解決到問題,其實最怕係比咗錢但係做唔好效果,試完會同大家分享下:loveliness: :loveliness:

liliching 2018-11-26 01:03 PM

[b]打左1次,d斑真無咁明顯呢!!姑娘話完左個package ,啲斑就會淡好多,好期待[/b]
頁: [1]
查看完整版本: [新手媽媽]荷爾蒙斑問題